Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation 020 Ivory

Dette er mer enn bare et vanlig pudder -- det er FOUNDATION I ET PUDDER. Det er beriket med fine selvklebende pigmenter som fester seg til huden for å gi deg en matt og naturlig finish hele dagen. - Matter uten å bli ‘kakete’ - Svetteresistent - Vannfast - Varme- og fuktresistent - Medium til full dekning, kan bygges på - Tilgjengelig i 16 nyanser

Beskrivelse
Oppdag Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder fra L'Oréal Paris. Denne pudderfoundationen dekker og matter som en flytende foundation samtidg som den matter ned huden uten å ‘kake’ seg. Dette er mer enn bare et pudder! Beriket med fine selvklebende pigmenter som fester seg til huden for å vare hele dagen. Det er lett å tone ut og gir huden din en naturlig, sømløs, fløyelsmyk matt finish. Tilgjengelig i 16 nyanser for å passe til forsjellige hudtoner. Smitter ikke av. Svetteresistent. Vannfast Varme- og fuktresistent Forlang mer av pudderet ditt!
Ingredienser
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Anvendelse
Påfør foundationen i ansiktet og ton ut med fingertuppene, makeupsvamp eller foundationbørste.
020 Ivory
Infaillible
24H Fresh Wear Powder Foundation 020 Ivory