NYE True Match Super-Blendable Foundation

Vår bestselgende foundation, True Match Super-Blendable Foundation, er basert på innovativ hudmatchende teknologi, og inneholder nå opp til 6 ulike fargepigmenter. Dette er vår mest eksakte matching noensinne – du kan enkelt finne din perfekte nyanse! Den ultralette formelen er beriket med hyaluronsyre for tilføring av fuktighet i 24* timer, og smelter inn i huden for et naturlig strålende resultat. Finn din True Match i dag!

*Instrumentell test

Kjøp nå

Kompletter looken med en strøken base

Har du funnet din perfekte True Match foundation-nyanse? Supert! Fullfør looken med Eye-Cream in a Concealer og Super-Blendable Mineral Powder – for en naturlig strålende og jevn hud.

Kjøp nå

Eye-Cream in a Concealer

Eye-Cream in a Concealer kombinerer de pleiende egenskapene i en øyekrem med en concealers dekningsevne, for å lysne opp øyeområdet. Beriket med 0,5% fuktighetsgivende hyaluronsyre.

Kjøp nå

Super-Blendable Mineral Powder

True Match Super-Blendable mineralpudder tilpasser seg hudtonen og teksturen din perfekt, og gir en glattere hud med forbedret glød på 4 uker*.

*Selvbedømming, 60 kvinner

Kjøp nå

Kald, nøytral eller varm?

Vi har alle en unik undertone i huden. Den påvirker hvilke farger som passer for deg, og hvilken makeup som fremhever trekkene dine på best mulig måte. Når du vet hvilken undertone du har, blir det enklere å finne dinTrue Match-nyanse. Hudens fargetoner kan deles inn i tre hovedgrupper: kald, nøytral eller varm undertone. True Match-sortimentet er også delt inn på samme måte, og har C, N og W i produktbetegnelsene.

Kald undertone

Hvis årene på vristen din er blå eller lilla, er undertonen din kald.

PRØV SELV

Nøytral undertone

Hvis årene på vristen din er blå eller grå er undertonen din nøytral.

PRØV SELV

Varm undertone

Hvis årene på vristen din er grønne er undertonen din varm.

PRØV SELVOppdag Nude Plumping Tinted Serum

9 NYANSER SOM MATCHER FLERE ULIKE HUDTONER

True Match Nude Plumping Tinted Serum blendes perfekt inn i huden, takket være lysreflekterende mineralpigmenter som dekker ujevnheter og urenheter på et blunk. Samtidig lar den din naturlige hudtone skinne gjennom. Den lett dekkende formelen gjør at hver nyanse matcher 3 ulike hudtoner og undertoner – prøv selv!

Kjøp nå
Lurer du også på hva hemmeligheten bak makeup med hyaluronsyre er? Hør om mirakelformelen her!