Age Perfect Golden Age

Min perfekte alder? Den jeg har nå! Age Perfect Golden Age feirer alder og sprer alderspositive budskap.

Med alderen begynner hudfornyelsen og mikrosirkulasjonen å gå saktere og hudens restituering i løpet av natten avtar også gradvis. Dette kan føre til at huden ser mer blek og gusten ut. Formelen i Age Perfect Golden Age inneholder polyfenoler som har både antioksidante og antinflammatoriske egenskaper for å beskytte mikrosirkulasjonen og fremme en mer homogen hudtone.

Ingunn Øyen, 52

Teater- og filmskuespiller

Stikk i strid med underholdningsbransjens uskrevne regel, blir Ingunn mer og mer populær med alderen. Som 52 årig skuespiller – med en tradisjonell skuespillerkarriere bak seg – fortsetter Ingunn å utforske nye prosjekter, karakterer og fortellinger på plattformer som HBO og Netflix. Hun utfordrer både sine egne og bransjens grenser. Hun er et inspirerende eksempel på å utvikle seg innen nye karrierefelt uten å la alderen stoppe henne.

LES MER OM TANKENE HENNES

DEN PERFEKTE RUTINEN FOR EN NATURLIG ROSENGLØD

Glød innenfra og ut! Age Perfect Golden Age er beriket med peonekstrakt som er kjent innen tradisjonell kinesisk medisin for å hjelpe til å aktivere hudens naturlige farge og glød samt for å beskytte huden over tid. Formelen booster umiddelbart huden og gir en frisk rosenglød.

OM KVELDEN: Rens huden med Age Perfect glødgivende rensemelk og toner. Påfør Age Perfect Golden Age Nattkrem. Fullfør med Age Perfect Golden Age Øyekrem.

OM MORGENEN: Rens huden lett med Age Perfect glødgivende rensemelk og toner. Påfør Age Perfect Golden Age Rosa Dagkrem. Fullfør med Age Perfect Golden Age Øyekrem.