Virtual Try On

Opplev Casting Crème Gloss

Klikk her for å prøve den på

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Tone håret hjemme med Casting Crème Gloss", "description": "Tutorial & Inspirasjon", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.no/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccg-video-thumbnail_2000x900_no.jpg?rev=89a6569da1c74c27b25545a978a60bb4", "uploadDate": "2020-10-08T11:18:07+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/52P7smEl07U" }
CCGtestimonials11125x667px

TONE HÅRET: 1. FORBEREDE

For å få et bra resultat er det viktig å forberede toningen ordentlig. Vask håret to dager i forveien, ha på en gammel T-skjorte eller legg et gammelt håndkle over skuldrene og les bruksanvisningen nøye. Før du begynner, skal du gjøre håret vått og ha litt hudkrem eller vaselin langs hårkanten for å unngå flekker på huden.

CCGtestimonials21125x667px

TONE HÅRET: 2. TONE

Å tone håret med Casting Crème Gloss er enkelt. Vil du tone hele håret, skal du begynne med hodebunnen og deretter fordele toningen ut i hele håret. Eller bruke tuppen på applikatoren og bare ha farge på etterveksten. Litt balsam nærmest røttene i hårlinjen gjør overgangen mykere. Og glem ikke å holde øye med tiden! Deretter er det bare å skylle ut, massere inn etterbehandlingen og skylle igjen. Ferdig!

TONE HÅRET: 3. PLEIE

Casting Crème Gloss holder i 6-8 uker avhengig av hårets kvalitet og hvor god du er til å ta vare på håret.Husk at det er best ikke å vaske håret for ofte, være forsiktig med rettetangen og fremfor alt bruke en fargebevarende sjampo somElvital Color-Vive fra L'Oréal Paris.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.no/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideo31170x585no.jpg?rev=94877d3963ff4d2597e4f3d1db1afa54", "uploadDate": "2020-09-24T08:20:22+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/QiPOe7vY16M" }
DIAGNOSTIQUE_NO_1170x585_v2

Ofte stilte spørsmål om Casting Crème Gloss

Hva er forskjellen mellom å tone og å farge håret?
Å farge håret er mer permanent enn å tone det. Formålet med å tone håret er å forsterke den naturlige hårfargen og er det beste valget for personer som farger håret for første gang. Toning kan også brukes til å dekke utveksten og friske opp hårfargen mellom salongbesøk.

Kan jeg gjøre håret lysere med Casting Crème Gloss?
Casting Crème Gloss er en intensivtoning som kan lysne håret én nyanse. Produktfamilien Casting Crème Gloss inneholder også Casting Crème Gloss Glossy Blond, som er en kraftigere toning som kan brukes til å lysne håret inntil to nyanser.

Kan toning skade håret mitt?
Casting Crème Gloss After-Care inneholder nærende ingredienser som gjør håret ditt sunt og glansfullt. Produktet er også fritt for ammoniakk, som kan lukte kraftig og slite på håret ditt.

Er det ikke vanskelig å tone håret hjemme?
Nei, slett ikke. På denne nettsiden kan du finne en mengde gode råd og tips om hvordan du får flotte resultater. Ta det stille og rolig, følg anvisningene i pakken og husk å bruke etterbehandlingen som følger med. Og prøv å gjøre det sammen med den venn – det er både lettere og hyggeligere!

Hvordan velger jeg den riktig nyansen for meg?
Et tips er å velge en nyanse som ligger nær din egen naturlige hårfarge. Det vil gi et mer naturlig resultat. Et annet tips er å velge en nyanse som matcher din egen hudtone. Klikk her for å se om huden din har en kald, varm eller nøytral undertone (link til True Match)

Kan Casting Crème Gloss dekke grått hår?
Ja, Casting Crème Gloss dekker grått hår opp til 70 % (avhengig av nyansen). Med toning blir det en mindre tydelig overgang mellom farget hår og den naturlige fargen på utveksten enn det man normalt opplever med kraftigere hårfarger. En annet godt alternativ hvis du først nylig har oppdaget enkelte grå hår, er en pigmentert tørrsjampo eller L'Oréal Paris Magic Retouch (link til Magic Retouch) som dekker grå hår på få sekunder. Merk at Casting Crème Gloss Glossy Blond ikke er ment å dekke grått hår helt, men å gjøre håret ditt inntil to nyanser lysere.

Casting Crème Gloss inneholder bidronninggele. Hva er det?
Casting Crème Gloss balsam er beriket med bidronninggele, som gir en flott glans og har en behagelig duft. Bidronninggele er et proteinrikt sekret som biene bruker som næring for bilarvene (spesielt dronninglarven). Bidronninggele er rikt på kollagen og pantotensyre.

Hva er ammoniakk, og hvorfor brukes det i visse hårfargingsprodukter?
Casting Crème Gloss er helt fri for ammoniakk, og det gjørdet langt behageligere å farge håret uten sjenerende lukt. Ammoniakk er et naturlig stoff med en meget sterk lukt og finnes både flytende og i gassform. Det brukes i visse hårfarger for å åpne opp det ytterste laget på hårstrået, slik at fargemolekylene kan trenge inn i hvert enkelt hårstrå.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar/haarfarge", "name": "Hårfarge" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarfarge/casting-creme-gloss", "name": "CASTING CRÈME GLOSS" } } ] }