SKIN GENIUS - HUDANALYSE

L'Oreal Paris Skin Genius er en sofistikert, AI-basert, applikasjon som analyserer og graderer hudens karakteristika for å gi deg en detaljert hudanalyse og personlig hudpleierådgivning. Det er et kjapt, kostnadsfritt og konfidensielt hudanalyseverktøy som er utviklet i samarbeid med hudleger - fordi det finnes ulike hudtyper, må også anbefalingene være spesialtilpasset.

SLIK BRUKER DU SKIN GENIUS STEG FOR STEG

 • Steg 1

  Er du klar for et nærbilde? Fjern briller, sminke og hår fra ansiktet. Ta en selfie i godt opplyst naturlig lys for optimalt resultat. Et nøytralt ansiktsuttrykk fungerer best. Unngå f.eks å lage kyssemunn, el.l.

 • Steg 2

  Når kvaliteten på selfien er bekreftet; oppgi alder, hudtype (tørr, normal, kombinert eller fet hud) samt om du har sensitiv hud. Denne informasjonen hjelper Skin Genius å gi deg en skreddersydd hudpleierutine.

 • Steg 3

  Etter at Skin Genius har beregnet dine resultater vil du få opplyst dine hudstyrker samt fokusområder for hver av de 8 hudkarakteristikaene Du får også en anbefaling til hudpleierutine som er tilpasset deg og din hud. Vi oppbevarer ikke din selfie - den slettes etter hudanalysen.

ET NØYAKTIG OG INKLUDERENDE HUDANALYSEVERKTØY

Sammenlign selfien din med over 10.000 kosmetoklinisk graderte bilder
Opptil 95% pålitelighet  sammenlignet med en live-konsultasjon med en dermatolog
Validert på kvinner med en bred variasjon hudtyper
Gir personlig anbefalinger fra et bredt utvalg av produkter

SKIN GENIUS ANALYSERER 8 HUDKARAKTERISTIKA

 • Fine linjer

  Hver rynke begynner som en fin linje. Fine linjer opptrer rundt øynene og munnen fra 20-årsalderen. De forårsakes først og fremst av mangel på fuktighet i huden og fordi produksjonen av boostende kollagen går saktere. Med minsket elastisitet øker synligheten av avtrykk på huden.

 • Øyerynker

  Huden rundt øynene er spesiell. Den er mye tynnere enn huden i resten av ansiktet og har langt færre talgkjertler. Det gjør at øyeområdet er mer mottakelig for å få dehydrert hud, minsket elastisitet og smidighet. Disse faktorene kan til slutt føre til rynker under øynene.

 • Rynker

  Rynker er en del av den normale aldringsprosessen og er resultat av at kollagenet og elastinet som utgjør hudens struktur minsker med alderen. Fuktfattig hud, epidermis fortynning, UV-Stråler, stress og luftforurensning bidrar også til fremkomst av rynker. Skin Genius ser på ulike typer rynker i hudpleieanalysen sin. Det inkluderer rynker i pannen, glabella (bekymringsrynker), periorbitale rynker (kråkefotrynker), marionettlinjer (”sure munnviker”) og nasolabiale rynker (smilerynker).

 • Dype rynker

  Dype rynker oppstår fra gjentatte muskelbevegelser og er synlige også når ansiktet er i hvilemodus. Som mange andre ting øker dybden med alderen. Aldersrelatert fortynning av huden samt redusert produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre er alle bidragende faktorer til dype rynker.

 • Fasthet

  Huden mister sin fasthet over tid. Det leder til at den blir mer slapp, spesielt i den nedre del av ansiktet. Hudens motstandskapasitet reduseres som følge av aldersrelatert reduksjon av kollagen og elastin i hudnettverkets sammensetning. At kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre avtar er også en bidragende faktor.

 • Porekvalitet

  Porer er mikroskopiske, selvrengjørende åpninger på hudens overflate der olje, fukt og luft kan passere. Men noen ganger kan porene virke større enn «mikroskopiske». Forstørrede porer, ofte på nesen, kan komme av overproduksjon av sebum (talg) som blokkerer porene med døde hudceller.

 • Pigmentering

  Aldring, solens stråler, forurensning samt hormonelle forandringer kan forårsake overproduksjon av melanin og lipofuscin. Melanin er hudens naturlige pigment og lipofuscin er et lipidholdig avfallsprodukt fra celleprosesser.

 • Glød

  Glød er koblet til hudens evne til å reflektere lys. Det er enkelt: en glattere overflate reflekterer lyset jevnere. Hudens reflekterende kapasitet minsker på grunn av faktorer som ujevn hudoverflate og hudtone, grovhet, ansamling av døde hudceller, synlige porer og uttørking. Når huden mangler glød fremstår den som gusten og matt, og dette forverres av for eksempel forurensning, søvnmangel og stress.

Skin Genius bygger på over 30 år med kliniske data som er samlet inn av L'Oréal Paris Laboratories. Online-verktøyet sammenligner din selfie med en database av kosmetoklinisk graderte ansikter av kvinner i ulik alder og hudtype. Skin Genius teknologi bygger på samme AI- og dybdeinnlæringsbaserte algoritmer som brukes for medisinske og dermatologiske graderingssystemer. Skin Genius fremgangsmåte bygger også på dagens innovasjoner - smarttelefonen din kan brukes til mer enn bare en perfekt selfie. Kraftfull hardware og høyoppløselige kameraer åpner opp nye muligheter for gjennombrudd innen kosmetikk og hudanalyse. Skin Genius er en av dem.

Teknikken er ikke det eneste som modner med tiden. Skin Genius oppdager og kvantifiserer 8 vanlige tegn på aldring med en nøyaktighet som nesten kan måle seg med en dermatologisk vurdering i virkeligheten. Det AI-baserte systemet som brukes av Skin Genius har til og med brukt en hudpleietest for å vurdere alvorlighetsgraden på hudtegn forårsaket av solskader og aldring. Selv om det ikke er mulig å gå tilbake i tid, er det i hvert fall mulig å spare litt tid. I løpet av noen øyeblikk etter hudtesten genererer Skin Genius en skreddersydd hudpleierutine som er basert på dine fokusområder, hudtype og sensitivitet. Det kan spare deg for tid på å søke etter ingredienser som kanskje, eller kanskje ikke, passer din unike hud.

 


{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/service detail pages/skin-genius-detail-page", "name": "Skin Genius Detail Page" } } ] }