Excellence Universal Nudes​

Ny ammoniakkfri hårfarge som passer til alle hudtoner1. Vi kvinner vet at enhver hudtone er vakker på sin egen unike måte. Men hvorfor føles det da noen ganger nesten umulig å finne en hårfarge som passer vår hudtone når man står foran hårfargehyllene i butikken? L’Oréal Paris lanserer nå sin universelle løsning på dette universelle problemet med nye Excellence Crème Universal Nudes. Med en pleiende fargekrem og en unik kombinasjon av harmoniserende reflekser, gir den et naturlig fargeresultat og er utviklet for å passe til alle hudtoner1 ​

1 Testet på naturlige hår- og hudtonekombinasjoner som er basert på vitenskapelige publikasjoner.

Trippelpleiende hårfargerutine uten ammoniakk som passer til alle hudtoner

L’Oréal Paris slutter aldri å innovere og bygger dette på banebrytende vitenskap. Det gjør vi for å forbedre din opplevelse når du farger håret hjemme, i 3 pleiende steg.

Steg 1: Farge. Med den pleiende fargekremen uten ammoniakk som er beriket med beskyttende og nærende ingredienser. Formelen pleier håret samtidig som den farger uten å gå på kompromiss med å gi opptil 100 % gråhårsdekning.

Steg 2: Sjamponere og skylle ut. Med vår salonginspirerte Post Color Shampoo. Med optimal pH-verdi rengjør den hår og hodebunn fra produktrester på en skånsom måte.

Steg 3: Tilføre næring og etterbehandle. Etterbehandlingen er beriket med ceramider, har en lett formel og tilfører næring uten å tynge ned håret.

Virtual Try On

Opplev Universal Nudes

Klikk her for å prøve den på