Universal Reflect “U”​

Formelen er fremstilt med den universelle refleksen ”U” for å passe til alle hudtoner og er tilgjengelig i 8 nyanser. Fargerefleksen ”U” er en harmoniserende kombinasjon av gyllen for å fremheve glans, ask som gir en kald tone og iriserende for å skape en skimrende effekt. Denne universelt matchende hårfargen er svaret for enhver kvinne som farger håret sitt selv – uansett hudtone og naturlig hårfarge. Helt enkelt: en universell farge med et plettfritt dekkende sluttresultat.

Trippelpleiende hårfargerutine uten ammoniakk som passer til alle hudtoner

L’Oréal Paris slutter aldri å innovere og bygger dette på banebrytende vitenskap. Det gjør vi for å forbedre din opplevelse når du farger håret hjemme, i 3 pleiende steg.

Steg 1: Farge. Med den pleiende fargekremen uten ammoniakk som er beriket med beskyttende og nærende ingredienser. Formelen pleier håret samtidig som den farger uten å gå på kompromiss med å gi opptil 100 % gråhårsdekning.

Steg 2: Sjamponere og skylle ut. Med vår salonginspirerte Post Color Shampoo. Med optimal pH-verdi rengjør den hår og hodebunn fra produktrester på en skånsom måte.

Steg 3: Tilføre næring og etterbehandle. Etterbehandlingen er beriket med ceramider, har en lett formel og tilfører næring uten å tynge ned håret.

Virtual Try On

Opplev Universal Nudes

Klikk her for å prøve den på