Med respekt for håret ditt og planeten vår

Elvital viser vei for L’Oréal Paris’ bærekraftighetsambisjoner. Elvital har alltid fått kvinner til å føle seg fornøyd med håret sitt og nå vil vi også at de skal føle seg fornøyd med produktvalget sitt. I dag er det fokus på en miljøvennlig fremtid og Elvital er forpliktet til å sørge for at vakkert hår ikke går på bekostning av en vakker planet. Strategien? Resirkulerbar emballasje og optimale formler. Slik gjør vi det!

Elvitals forpliktelse

Siden 2020 er alle sjampo- og balsamflasker fra Elvital blitt produsert av 100% resirkulert plast (dvs en besparelse på 5.000 tonn jomfruplast) og er 100% resirkulerbare. Men steget mot en renere, grønnere planet må starte allerede ved våre industriområder. Elvital produseres på en CO2-nøytral fabrikk som bruker 100% fornybar energi. Vi driver anlegget ved å gjenbruke avfall fra lokale skoger.

*Basert på samlet tonnasje PET sjampo- og balsamflasker produsert i Europa i 2019.

LES MER OM VÅRE PRODUKTER

Elvital-flaskenes livssyklus

1.Elvital-flasker er laget av tomme vannflasker som knuses og smeltes til pellets.

2. De er produsert ved vår CO2-nøytrale fabrikk som bruker 100% fornybar energi.

3. Pelletsene farges og formblåses til våre Elvital-flasker.

4. De 100% resirkulerte flaskene* går fra våre hyller til ditt baderom.

*Sjampo- og balsamflasker produsert i Europa i 2019. Korken er ikke laget av resirkulert plast men er 100% resirkulerbar.

5. Før du kildesorterer skal du tømme flasken og fjerne lokket. Du trenger ikke fjerne etikettene - de kan også resirkuleres.

6. Flaskene våre er 100% resirkulerbare, inkludert lokkene. Sorter i henhold til lokale instruksjoner og regler.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM RESIRKULERING
The Other Side Our Safety Image 1

Banebrytende vitenskap

Elvital kan hår - bokstavelig talt - ut og inn. L'Oréal Paris har satt av 2.500 m2 laboratorieplass til å sikre gode hårdager for alle kvinner uansett hårtype.

Elvital bestreber seg alltid på å ligge et skritt foran og er stolt over sitt utvalg av ingredienser med høy affinitet som kan strekke seg fra kutikula og ned til hårets cortex av hårfibre - enten det er Ceramide-R i Anti-Breakage, vegetabilsk keratin i Dream Lenght eller arginin i Full Resist.

Den patenterte emulsjonsteknikken betyr at det tas i bruk det tynneste laget av mikrodråper for å omslutte hårfibrene. Det betyr ikke bare at det brukes mindre silikon, men at formlenes biologiske nedbrytbarhet økes.

I tillegg har vi tatt et steg i retning mot å redusere mengden ingredienser i formlene våre mens vi jobber med å utvikle mer konsentrerte, vannløse behandlinger.

Oppdag den andre siden av L'Oréal Paris

Elvitals forpliktelser er en del av L’Oréal for the Future, L’Oréal-gruppens bærekraftsprogram som innbefatter et mål om at all plastemballasje innen 2025 skal være gjenvinnbar, gjenbrukbar, gjenfyllbar eller komposterbar.

For når vi sier "Du fortjener det" så mener vi planeten også.

Oppdag våre resirkulerbare flasker
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/the-other-side", "name": "The Other Side" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/the-other-side-harpleie", "name": "The Other Side Harpleie" } } ] }