EXCELLENCE Coloration Bottles

Den legendariske hårfargen

Før den krembaserte hårfargen kom var hjemmefarging en litt mer besværlig oppgave. Men i 1995 kunne kvinner med grått hår trekke et kollektivt sukk av lettelse da en ny type hårfarge entret arenaen med en banebrytende teknikk for å tilby et høyere nivå av hårfarge med pleie i tre steg. Et kvart århundre senere, og takket være noen finjusteringer på veien (som beskyttende pro-keratin og pleiende ceramider), holder Excellence Crème fortsatt høy standard innenfor hårfargingsteknologi. I dag er den salonginspirerte hårfargingsrutinen, med trippelt pleiende vikning, enklere å bruke enn noensinne.

Excellence_creme_stamp_with_flower_background_NO

Pleiende egenskaper i tre steg

Kanskje det er de trippelvirkende, pleiende egenskapene med inspirasjon fra profesjonell hårfarge, eller den fyldige, langvarige fargen med opptil 100% gråhårsdekning? En ting er sikkert - kvinner over hele verden vil ha mest mulig ut av hårfargen sin. Resultatet? Excellence Crème er fortsatt en av favorittene på markedet. Viktigst er det likevel at den trippelvirkende hårfargingsrutinen er elsket av 99% av kvinnene som har prøvd den*. For kvinner med lyst eller mørkt hår, kvinner med grått hår og de kvinnene som virkelig kan og elsker hårfarge, er Excellence Crème fortsatt ’crème de la crème´ av hjemmefargingsprodukter.

*Forbrukertest, 342 personer.

Virtual Try On

Opplev Excellence

Klikk her for å prøve den på

Farv håret hjemme

Kom igang med hjemmefarging av håret med Excellence! Den pleiende formulaen beskytter håret og gir et naturlig og fyldig resultat som i tillegg dekker grå hår. Fargen er enkel å påføre selv - perfekt å bruke hjemme på badet!
DIAGNOSTIQUE_NO_1170x585_v2
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar/haarfarge", "name": "Hårfarge" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarfarge/excellence", "name": "Excellence" } } ] }