Få det meste ut av makeupen din

Det kan være mange grunner til at makeupen din ikke holder så lenge som du ønsker. Heldigvis finnes det gode råd å få. Vi har samlet våre favoritt makeup-produkter i en rutine som får sminken din til å holde hele dagen.

Før du starter din makeup-rutine, er det en god idé å forberede huden din. Dette gjør du ved å etablere en hudpleierutine som møter din huds behov. En nærende og fuktighetsgivende hudpleierutine vil skape de beste forutsetningene for at sminken din legger seg penere på huden og holder lenger.

Forleng varigheten av din makeuplook

Sett makeupen din med Infaillible 3-Second Setting Mist fra L’Oréal Paris.

Denne settingsprayen sørger for å forsegle makeupen din, så den ikke smitter av og blir sittende i opp til 36 timer*.

Dette betyr at du kan gå gjennom hele dagen uten å bekymre deg for hvordan makeupen din holder seg.

*Forbrukertest, 106 kvinner

KJØP ONLINE

En rutine som får makeupen din til å holde hele dagen

Det kan være mange grunner til at makeupen din ikke holder så lenge som du ønsker. Heldigvis finnes det gode råd å få. Vi har samlet våre favoritt makeup-produkter i en rutine som får sminken din til å holde hele dagen.

Før du starter din makeup-rutine, er det en god idé å forberede huden din. Dette gjør du ved å etablere en hudpleierutine som møter din huds behov. En nærende og fuktighetsgivende hudpleierutine vil skape de beste forutsetningene for at sminken din legger seg penere på huden og holder lenger.

Trinn 1: Primer

Når hudpleierutinen din er avsluttet, kan du med fordel bruke en primer som det første steget i din makeup-rutine. Med en primer får du muligheten til å skape en base for resten av sminken din.

Prøv for eksempel Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer, som minimerer synligheten av porer og etterlater huden mer jevn i opptil 24 timer. Denne primeren bidrar til å forlenge hvor lenge sminken sitter gjennom dagen.

Påfør primeren i små prikker på ren hud. Start i midten av ansiktet og jobb deg utover. Hvis du har tendens til fet hud, kan du prøve vår 24H Matte Setter i stedet.

LES MER

Trinn 2: Foundation

Etter primer anbefaler vi at du påfører en foundation. Med Infallible-serien har du muligheten til å skape en langvarig base. Velg mellom en flytende foundation som gir glød eller en pudderfoundation som etterlater huden med en matt finish.

Begge produktene kan bygges opp, hvis du ønsker en fullere dekkevne.

Uansett hvilken base du velger, kan du oppnå et fint og jevnt resultat som holder hele dagen. Med Infaillible er det kun fantasien som setter grenser. Skap den makeuplooken du drømmer om

Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

Oppdag Infaillible 32H Fresh Wear Foundation fra L’Oréal Paris.

Denne lette longwear foundationen holder i opp til 32 timer* og er både svetteresistent og vannfast.

Formelen er beriket med vitamin Cg og hjelper dermed til med å booste hudens glød. Resultatet er en strålende finish som føles lett på huden.

*Egenvurdering, 172 kvinner

LES MER

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder

Hvis du ønsker en mer matt finish kan du med fordel prøve Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder. Denne pudderfoundationen gir et jevnt resultat som holder i opp til 24 timer.

Formelen er beriket med fine selvklebende pigmenter og tilbyr en medium til høy dekkevne.

LES MER

Trinn 3: Concealer

Hvis du har behov for ytterligere dekkevne i enkelte områder av ansiktet kan du bruke en concealer.

En concealer har en høyere dekkevne sammenlignet med en foundation og er derfor det perfekte tilskuddet til en hver makeuprutine.

Prøv for eksempel Infaillible 24H More Than Concealer. Dette er en flytende concealer med full dekkevne som kan brukes for å skjule pigmentering, urenheter og rødhet.

Hvis du ønsker å dekke mørke ringer under øynene kan du med fordel velge en lysere nyanse enn hudtonen din. Dette gir et mer våkent uttrykk

LES MER

Trin 4: Setting spray

Den perfekte avslutningen på en makeup-look som holder hele dagen, er en god setting spray.

L’Oréal Paris Infaillible 3-Seconds Setting Mist er vår fikseringsspray som forlenger holdbarheten på makeup-looken din i opptil 36 timer*.

Denne fine sprayen er enkel å bruke og føles lett som en fjær. Når du er ferdig med å legge makeup, sprayer du bare produktet på i sirkulære bevegelser med en avstand på 30 cm fra ansiktet.

Resultatet er en makeuplook som ikke smitter av og som holder lengre. Lettere blir det ikke!

LES MER
Komplett Rutin NO
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.no/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/infaillible---landingpage/cover-image-no.jpg?rev=ac01ae481e0c4bb18450b94f42c0a696", "uploadDate": "2024-02-29T14:01:10+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/ZD2nsXpLy9o" }

Prøv flere av våre produkter

Du kan finne et bredt utvalg av makeupprodukter fra L’Oréal Paris. Oppdag hele vår Infaillible-serie, eller utforsk andre produkter og serier, og finn det som passer best til deg og din hud.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/makeup", "name": "Makeup" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/makeup/ansiktssminke", "name": "Ansiktssminke" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/ansiktssminke/infaillible", "name": "Infaillible – Makeup som holder lengre" } } ] }