Elvital Glycolic Gloss

Hos L’Oréal Paris har vi utviklet Elvital Glycolic Gloss som er en komplet hårpleieserie, formulert med glykolsyre, med fire glansgivende produkter. Til sammen danner disse produktene en komplett hårpleierutine som har et mål om å gjøre håret ditt skinnende og mykt.

Hårpleieserien, som består av en shampoo, balsam, 5 Minute Lamination Rinse-off og et serum, bidrar til forbedring av hårets kvalitet og utseende. Felles for produktene er at de inneholder vår Gloss Complex som er beriket med glycolic acid. Resultatet er et hår som etterlates med opp til 77% mer glans*.

Les mer om glycolic acid hårpleie, hvis du vil bli klokere på vår Gloss Complex, og også hvordan denne ingrediensen kan ha en positiv effekt på håret ditt.

*INSTRUMENTAL TEST AFTER USING SHAMPOO+CONDITIONER+5 MINUTE LAMINATION RINSE-OFF

1. En sjampo skaper basen

Første trinn i denne hårpleierutinen er vår Elvital Glycolic Gloss Shampoo som passer for matt hår som trenger glans.

Sjampoens formel er utviklet med 2% av vår Gloss Complex beriket med glycolic acid som er med på å forbedre hårets kvalitet.

Formålet med denne sjampoen er å skape en base som rengjør håret ved å fjerne oveflødig olje og smuss. Dette gjør håret mer mottakelig for ytterlige pleieprodukter i hårpleierutinen din. Det er derfor et viktig første trinn i enhver hårpleierutine. Den skånsomme rensen av håret gjenoppretter også hårfibrene innenfra. .

Sjampoen påføres i vått hår og masseres inn til det skummer opp. Skyll produktet ut før du fortsetter din hårpleierutine.

Vis produkt

2. En balsam som glatter ut håret

Etter sjampo brukes vår Elvital Glycolic Gloss Conditioner. Denne mykgjørende balsamen er med på å glatte ut hårfibrenes overflate og reduserer flokete hår. Dette produktet er derfor ideelt for deg med tendens til krusete hår, fordi håret oppleves glattere og mykere.

Denne prosessen skyldes at balsamen er beriket med 11% av vår Gloss Complex med glycolic acid.

Kombinasjonen av sjampo og balsam fra Glycolic Gloss-serien vår er med på å gjenopprette hårfibrene og forbedre hårets kvalitet.

Bruk Glycolic Gloss Conditioner i fuktig hår fra lengdene til spissene. La produktet sitte i opp til 3 minutter og skyll grundig ut.

Vis produkt

3. Glansfullt hår gjennom laminering

Det neste trinnet er vår Elvital Glycolic Gloss 5 Minute Lamination Rinse-off. Dette trinnet pleier kjedelig og matt hår, og gir langvarig glans.

Laminerings behandlingen er utviklet med en 17% Gloss Complex formel med glycolic acid, som er vår høyeste konsentrasjon av ingrediensen. Denne 5-minutters behandlingen passer til matt, kjedelig og krusete hår. Dette er fordi hårets overflate forsegles og samtidig får det en langvarig glans.

Behandlingen forsegler hårfibrene i en prosess som kalles laminering. Takket være produktets unike pH, optimeres hårets struktur ved at produktet trenger dypere inn i hårets skjellag.

Lamineringen gjør at cellene i skjellaget legges ned og glattes ut. Dette gjør håret i stand til å reflektere lys bedre og resultatet er et mykere og mer glansfullt hår.

Produktet påføres i fuktig hår. La det virke i opp til 5 minutter og skyll deretter grundig ut.

Vis produkt

4. Beskytt håret ditt mot skader

Det siste, avsluttende trinnet i vår hårpleierutine med glykolsyre, er Glycolic Gloss Leave-in Serum.

Serumets formel inneholder 14% Gloss Complex med glycolic acid og har fuktighetsgivende egenskaper som etterlater håret ditt vakkert og velpleid.

Dette trinnet gir håret ditt mer glans, samtidig som at det etterlates med en glatt og myk tekstur. Serumet danner et pleiende lag på hårstråene, som vil beskytte håret ditt mot fremtidige skader.

Glycolic Gloss Leave-in Serum kan brukes i både fuktig og tørt hår. Varm to pump av produktet mellom håndflatene og jobb det gjennom håret med fingrene. Resultatet er et vakkert og velpleid hår.

Vis produkt
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.no/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/products/hair/hair-care/elseve/glycolic-gloss/video-preview-glycol-gloss/2000x1000-video-preview-glycol.jpg?rev=551ec3fd561e456a842f962ab7f804d5", "uploadDate": "2024-03-01T20:42:11+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/klbZd1r3ILg" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar/haarpleie", "name": "Hårpleie | Produkter" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital/glycolic-gloss", "name": "Håret er mer glansfullt enn noensinne*" } } ] }