banner brow

Embrace your brows

Skap dine perfekte bryn med L'Oréals brynprodukter. Å skape de perfekte brynene ligger i detaljene. L'Oréal Paris har all øyenbrynsmakeup du trenger for å skape de perfekte, siste detaljene til ditt ansikt! Vår kolleksjon med presisjonspenner, -blyanter og geler hjelper deg med å ramme inn og definere looken, slik at du kan føle deg som den beste utgaven av deg selv - uansett anledning. Velformede og velpleide. Definerte og plettfrie. Naturlige og fyldige. Enten du skulpturerer og fyller ut, eller endrer fra supersmale til fyldige og definerte bryn, blir det ikke enklere enn med øyenbrynsgeler og penner fra L'Oréal Paris.

BROW ARTIST SKINNY DEFINER

Øyenbrynspenn for deg som vil ha nøyaktige og definerte bryn med et naturlig utseende. Takket være en spiss på bare 1,5 mm skaper du enkelt fine, hårlignende streker. Pennen glir lett på brynene og gjør at du enkelt og uten å kladde kan fylle inn og tone ut. Enkel å bruke for en fin definert look!

PRØV NÅ

BROW ARTIST PLUMP & SET

Plump & Set er en vannfast øyenbrynsgel som fikserer brynene og gir dem fin fylde. Det korte skaftet og den skrå børsten gjør jobben enkel og den fargede, fiberrike formelen gir flott volum. Nå også i transparent, caring brow serum!

PRØV NÅ

UNBELIEVABROW

Vår øyenbrynsgel gir et varig resultat og lar deg våkne opp med like fyldige og definerte bryn som du hadde kvelden før. Unbelievabrow er vannfast, kladder ikke og passer perfekt for deg som vil ha en dedinert look som varer lenge.

PRØV NÅ

BROW ARTIST XPERT

Vil du ha en naturlig øyenbrynslook på et blunk? Da er dette brynsblyanten for deg. Brow Xpert kommer i syv naturlige fargenyanser og har en trekantet spiss som gjør den enkel å bruke for et vakkert, velpleiet resultat hver gang.

PRØV NÅ