Nutri Gold Oil-Cream

Næring, vitalitet og glød.

Ansiktsservietter sensitiv hud Fleurs Rares pakkebilde bak
Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream gir fukt og næring og får huden din til å føles som fløyel. For deg som er 20+. Alle hudtyper L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream inneholder innkapslede mikrodråper av olje og er utviklet med inspirasjon fra asiatiske skjønnhetsrutiner. Den deilige formelen gir huden et skikkelig næringsboost med sine eteriske oljer fra rosmarin og lavendel, samt arganolje, sheasmør, royal jelly og ekstrakt fra hvit jasmin og rose. Ved lett massasje svøper Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream inn huden og gir intens næring, langvarig fukt og en silkemyk følelse.
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Masser kremen inn om morgenen, etter å ha påført noen dråper Nutri Gold Extraordinary Oil, for å vekke huden og gi den strålende glød. Påfør kremen om kvelden med en avslappende massasje for ekstra næring og fukt om nattem. Nutri Gold - en ekstraordinær hudpleierutine for å gi huden næring, fukt, vitalitet og glød - en sanseoplevelse.
Hopp over den slider: Body Care Articles

Oppdag flere tips & triks

Tilfredsstill huden din