Nutri Gold Cream Mask Night

Huden fuktes, beroliges og får intensiv næring.

Ansiktsservietter sensitiv hud Fleurs Rares pakkebilde bak
Ekstraordinær nattkremmaske beriket med eteriske oljer. I vårt nordiske klima med forskjellige årstider utsettes huden for påkjenning som kan føre til at den blir tørr og stram og mister glød. Nutri Gold natkremmaske inneholder oljer fra bl.a. nyperose og arganfrø, royal jelly samt planteekstraktet Imperata Cylindrica. Den silkemyke formelen svøper inn huden og gir intensiv næring om natten slik at huden kan restituere seg optimalt. Opplev en frisk og uthvilt hud full av glød når du våkner. Den behagelige kremen smelter på huden og forfører sansene din med en deilig duft av lavendel og rosmarin. Huden fuktes, beroliges og får intensiv næring. Etter den første natten føles huden uthvilt, myk og behagelig. Tørr og stram hud motvirkes hver dag. Etter en måned føles huden fløyelsmyk, og tørr hud gjenfinner sin balanse og naturlige glød.
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Bruk Nutri Gold Extraordinary Cream Mask om kvelden 3 ganger i uken på godt renset ansikt og hals. Påfør først et tynt lag med krem og masser lett med fingrene med sirkelbevegelser. Fordel deretter et ekstra lag krem over hele ansiktet og la virke i 10-15 minutter for å berolige huden og gi den intensiv næring. Tørk deretter av overflødig krem med en myk klut eller serviett.
Hopp over den slider: Body Care Articles

Oppdag flere tips & triks

Tilfredsstill huden din