Lukk
cover-category-pic

TONE HÅRET HJEMME

Med Casting Crème Gloss fra L'Oréal Paris
Vil du dekke de første grå hårstråene? Fikse utveksen? Eller gi din egen hårfarge en ekstra boost? Det er ikke noe problem. Casting Crème Gloss er en pleiende intensivtoning som forsterker din naturlige hårfarge og får håret ditt til å skinne. Fort og enkelt, hjemme hos deg selv.

Så sleng et håndkle over skuldrene og la deg inspirere til en helt ny look. #myhomesalon er alltid åpen!

Ammoniakkfri, for en behagelig duft. #takecoloreasy

FORBEREDELSER
Slik gjør du

FORBEREDELSER

For å få et bra resultat er det viktig å forberede toningen ordentlig. Vask håret to dager i forveien, bruk en gammel trøye eller ha et gammelt håndkle over skuldrene og les instruksjonene nøye.

Før du begynner, skal du fukte håret og gjerne smøre litt vaselin i pannen, på ørene og i nakken for å unngå flekker på huden.

TONING
Slik gjør du

TONING

Det er lett å tone håret med Casting Crème Gloss.

Start med hårrøttene og arbeid deg ut mot tuppene hvis du vil tone hele håret. Alternativt kan du bruke tuppen på applikatoren og farge bare selve utveksten. Litt balsam langs hårrøttene ved hårkanten vil skape en mykere overgang.

Husk også å holde øye med tiden! Til slutt skal du bare skylle ut toningen, massere inn etterbehandlingen og skylle en gang til. Ferdig!

PLEIE
Slik gjør du

PLEIE


Casting Crème Gloss holder i 6-8 uker avhengig av hårtype og hvor godt du tar vare på håret ditt.

Husk at du helst ikke skal vaske håret alt for ofte og være forsiktig med å glatte det. Og fremfor alt bør du bruke en fargebevarende sjampo som 
Elvital Color-Vive fra L’Oréal Paris.

#message

Flere detaljer