Lukk
ELEGANTE BRYN SOM RAMMER INN  ansiktet og øynene

ELEGANTE BRYN SOM RAMMER INN

ansiktet og øynene

Elegante bryn rammer inn ansiktet og øynene på en ryddig måte. Elegante bryn er for meg definerte og markerte, og passer like godt til hverdagsminken som fest. Jeg synes det er finest når styrken på brynene er i harmoni med øyesminken.

Jeg starter med å børste igjennom brynene mine for å gi de litt fasong.

Jeg bruker voksen til å definere og forme brynene mine.

Voksen gjør det lettere å holde hårene på plass, men gjør også at øyenbrynspudderet fester seg og holder lenge. Så jeg går over hele brynet og jobber den godt inn.

Slik ser øyenbrynet mitt ut med kun voks. Siden voksen har litt farge i seg, kan du fint stoppe her hvis du er ute etter et mer naturlig resultat. Voksen holden brynene på plass og gir en lett definering.

Jeg ønsker mer definerte og sterke bryn, så jeg bruker øyenbrynspudderet til å forme brynene mine. Jeg startet foran og jobber i samme retning som hårene.

Jeg bruker øyenbrynspudderet over hele brynet og følger hårenes naturlige retning. Jeg fyller i litt ekstra i enden hvor jeg har mindre hår og lager en definert slutt.

Til slutt går jeg over brynene med børsten for å jevne ut brynspudderet, tar et steg tilbake og ser at det ser bra ut. Det er bedre å starte litt forsiktig og gå over flere ganger til du er fornøyd.

Ferdig friserte bryn. Du kan gå over med en transparent Brow artist plumper hvis du trenger ekstra hold.

#message

Flere detaljer