Le Défilé
Walk Your Worth

Mote & Skjønnhet for alle

1. oktober kl. 20.30 inviterer “Le Défilé L’Oréal Paris” alle kvinner til “Walk Their Worth” under Eiffeltårnet i Paris. I forbindelse med at Le Défilé vises for sjette gang vil L’Oréal Paris inspirere alle kvinner til å stå opp for seg selv og uten frykt velge sin egen framtid.

Som offisiell partner til Paris Fashion Week er merkets ambisjon for showet dette året å feire skjønnhet, styrke og kvinners potensiale gjennom “Walk Your Worth”. Denne modige tilnærmingen viser L’Oréal Paris’ langvarige forpliktelse til å støtte alle kvinner i hele verden. Le Défilé L’Oréal Paris omfavner synergieffekten mellom skjønnhet og mote: både den som er tilgjengelig og den man bare drømmer om, showet vil by på både mangfoldet og arven fra Paris’ motescene.

 • Defile Livestream Banner

  Le Défilé

  2022

 • KV Defile 2021

  Le Défilé

  2021

 • KV DefileXBalmain 2020

  Le Défilé

  2020

 • KV DEFILE 2019

  Le Défilé

  2019

Stand Up mot gatetrakassering

Gatetrakassering er det største problemet for kvinner rundt om i verden 80 % av alle kvinner ha opplevd seksuell trakassering i det offentlige rom*. L’Oréal Paris har startet initiativet Stand Up Against Street Harassment for å ta tak i og øke kunnskapen om dette samfunnsproblemet. Vi samarbeider med Right To Be og lokale samarbeidspartnere i hvert land. Hittil har mer enn 850 000 personer i 41 land tatt opplæringen innen Right To Be's 5D-metode. 5D er enkle og effektive verktøy som hjelper mennesker å gripe inn, på en trygg måte, når de bevitner eller opplever trakassering.

TA OPPLÆRINGEN