Nyhet One-Twist Hair Color fra L'Oréal Men Expert

ENKEL Å BLANDE. UTEN SØL. DEKKER GRÅ HÅR! Den nye One-Twist hårfargen er basert på en gelteknologi uten ammoniakk for en behagelig duft. Aldri har det vært enklere å dekke grå hår: bare vri, rist, påfør og på 5 minutter er de grå hårene dekket. Dekker grå hår i opptil 6 uker.*

*Forbrukertest, 100 menn

Vri, rist og påfør!

Her kan du lese alt du treger å vite om One-Twist hårfarge.

LES HELE HISTORIEN

På bare 5 minutter: Resultat som ser naturlig ut og dekker grå hår

Image Before After One Twist
Before After (1)

Finn din nyanse med vår Shade Matcher

Svar på 3 enkle spørsmål og med hjelp av vårt virtuelle prøv på-verktøy kan du finne din beste match for et resultat som ser naturlig ut og dekker grå hår.

DU FINNER VERKTØYET HER

Se hvordan den virker

Hårfarging for menn har aldri vært enklere  Alt du trenger er i alt-i-ett-flasken: bare vri, rist, påfør og la virke i 5 minutter før du skyller ut. Og vips! Dekker grå hår i opptil 6 uker.*

*Forbrukertest, 100 menn 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": " Tutorial", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.no/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/services/men-shade-matcher/prescription-page/thumbnail_one_twist_men_hair_color.png?rev=79a918a6c327483fb4b299002b927245", "uploadDate": "2021-06-09T22:40:46+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/JBMopuavVPw" }

Drevet av gelteknologi uten ammoniakk for en behagelig duft.

En banebrytende innovasjonen innenfor hårfarge for menn som er drevet av en teknologi uten ammoniakk for en behagelig duft. Hårfargen smelter sammen med de grå hårene  samtidig som den føles behagelig for hodebunnen.  Bonus: Du trenger ikke å bekymre deg for etterveksten da fargen blekner naturlig på 6 uker. Ingen overraskelser: 97% av mennene* var fornøyd med resultatet!

*Forbrukertest, 100 menn  

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" }
LP Men Air Technology Cadre V1

Ofte stilte spørsmål

HVORDAN VIRKER DEN?

Alt du trenger å gjøre er å vri, riste og påføre på de grå hårene dine ved hjelp av kamapplikatoren. Vent 5 minutter, skyll og vask håret med sjampo.
Les bruksanvisningen i esken og utfør en advarselstest for allergi 48 timer før hver hårfarging.

 

Når skal jeg begynne å beregne tiden?

Start timing av 5 minutter etter at du er ferdig med å påføre hele produktet.

 

Kan jeg bruke resterende blanding en annen gang?

Men Expert One-Twist hårfarge er til engangsbruk. Når fargen først er blandet må den brukes med en gang og eventuell resterende blanding skal kastes.

 

Kan jeg bruke den til å farge skjegget?

Men Expert One-Twist hårfarge er spesielt utviklet til håret; du kan ikke bruke denne formelen på skjegget.

 

Vil den gi meg en farge som ser naturlig ut?

Men Expert One-Twist hårfarge har en tonende formel som smelter sammen med din naturlige hårfarge. Formelen er spesielt utviklet for å se naturlig ut.

 

Vil den dekke alle mine grå hår?

Men Expert One-Twist hårfarge gir et resultat som ser naturlig ut. Den dekker ikke alt grått hår men fargen smelter sammen med de grå hårene dine.

 

Hvordan sorterer jeg avfall fra produktet?

Flasken, pappesken og bruksanvisningen sorteres i resirkuleringskontainere. De to posene som inneholdt komponentene du brukte til advarselstesten for allergi og beskyttelseshanskene skal kastes i restavfallet.

 

Hvordan pleier jeg mitt fargede hår?

Du kan bruke en hvilken som helst vanlig sjampo. Men unngå å bruke en sjampo mot flass den dagen du farger håret ditt.

 

Hvordan blekner fargen?

Men Expert One-Twist hårfarge blekner naturlig på 6 uker* ved hårvask.  

 

Hvor ofte kan jeg farge håret mitt?

Det anbefales å farge håret hver 4. til 6. uke. 

 

Hvilken nyanse bør jeg velge?

Hvis du vakler mellom 2 nyanser så velg den lyseste. Hvis du har behov for mer hjelp, prøv vår shade matcher for å finne den riktige nyansen.

 

Kan jeg bruke den til å farge håret mitt i sort, brunt, lyst ...?

Hvis du har mørkt hår og ønsker å bli blond, er ikke dette den hårfargen du skal velge. Denne hårfargen er utviklet for å dekke grå hår og gi et resultat som ser naturlig ut og ikke for å endre hårfargen din. 

 

Hva inneholder esken?

Dette er ikke en typisk hårfarge, det er en alt-i-ett flaske. Esken inneholder one-twist-flasken, et par beskyttelseshansker, bruksanvisning og posene med produkt for å utføre en advarselstest for allergi. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert", "name": "New One Twist Hair Color by LOreal Men Expert" } } ] }