Lukk
Noen av de meste omtalte ingrediensene innenfor skjønnhetsbransjen akkurat nå

Noen av de meste omtalte ingrediensene innenfor skjønnhetsbransjen akkurat nå


Vi har tatt en nærmere titt på noen av de mest omtalte ingrediensene akkurat nå – de som vi tror er her for å bli, i det minste for en stund. Hvilke er det, og hva gjør de, helt eksakt?


 
Hyaluronsyre

Hyaluronsyre tilhører en gruppe molekyler som kalles GAG-er (glykosaminoglykaner) som finnes naturlig i huden. Faktum er at du allerede har hyaluronsyre i huden din. Hyaluronsyre er et molekyl som er super effektivt når det gjelder å binde og transportere vann. Den fungerer stort sett som en magnet som trekker til seg og binder vann. Og som vi alle vet, liker kroppen og spesielt huden vann.
 
Hvordan fungerer den så? I produkter som serum og fuktighetskremer hjelper hyaluronsyren med å binde vann/fuktighet i huden. Det resulterer i en gjenfuktet og frisk hud. Produkter med hyaluronsyre kan være perfekte å bruke på tørre hudpartier.
 
FINNES I

Hydra Genius Liquid Care

Dette flytende hudpleieproduktet inneholder hyaluronsyre og aloe vera og gjenfukter huden din. Aloe vera er en ingrediens som er velkjent innenfor hudpleie for sine beroligende egenskaper. Kombiner den med hyaluronsyre, så har huden din en ny BFF.
 
Bruk Hydra Genius flytende hudpleie om morgenen akkurat som din vanlige fuktighetskrem, og om kvelden etter at du har vasket ansiktet. Trykk en gang på pumpen og appliser den deretter forsiktig på ansikt og hals. Masser den inn med sirkelbevegelser.

 
Koriander

Når det dreier seg om å spise koriander, så sies det at koriander er noe man enten elsker eller hater. Vi tror at du i tillegg til smaken også kommer til å elske de gode egenskapene!  Denne urten, som altså ofte brukes i matlagingen, kan gjøre mye mer enn å tilfredsstille (visse) smaksløk.
 
Den eteriske oljen utvinnes av korianderfrøet. Eterisk olje fra koriander har antioksiderende og vitaliserende egenskaper. Det har gjort oljen til en populær ingrediens i hudpleiemidler. Det har gjort oljen til en populær ingrediens i hudpleiemidler. I senere tid har forskere funnet ut at den eteriske korianderoljen også er bra for håret! Vitaminene og mineralene i oljen bidrar til å vitalisere og beskytte skjørt hår. Hvis ikke dette er nok til å få deg til å endre mening om koriander, da vet vi ikke hva som kan få deg til å gjøre det.
 
FINNES I

• Botanicals Fresh Care Coriander Strength Potion

I 2017 lanserte vi Botanicals Fresh Care – en helt ny hårpleieserie som inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse. Den eteriske korianderoljen er en av seriens viktigste ingredienser. Opplev kraften til den eteriske korianderoljen i sin edleste form i Coriander Strength Potion – et leave-in-serum utviklet spesielt for skjørt hår for å hjelpe med å beskytte håret og styrke tuppene. Dessuten får håret ditt en fantastisk duft!

Fordel noen dråper serum i tørt eller vått hår når som helst på dagen. Voilà!

 
Kull

Når snakken går om kull, er skjønnhets- og hudpleieprodukter nok ikke det første du tenker på. Men det kan faktisk endre seg, for kull er mer anvendelig enn du kanskje tror.
 
Når kullet aktiveres, fungerer det som en magnet som trekker til seg ulike typer av smuss og fører andre partikler opp til overflaten. Kullet fjerner samtidig smuss når du vasker ansiktet. På den måten hjelper kull deg med å få huden din til å se feilfri ut. Derfor er kull en ideell ingrediens i ansiktsmasker og rengjøringsprodukter.
 
FINNES I

• Pure Clay Glow Mask
 
Akkurat som vi trenger å ha frihelger og fridager for å lade batteriene våre, har også huden bruk for å stresse ned og samle ny energi. Og hva er den beste måten å gjøre det på? Med en ansiktsmaske, så klart! Skjem bort huden din med den nye Pure Clay Glow-masken. Den kremete formelen renser huden i dybden og fjerner smuss fra porene. Det gir en herlig frisk hud med en sunn glød!
 
Sørg for at ansiktet ditt er rent og tørt. Ta helst en dusj eller et bad først og legg ansiktsmasken forsiktig på de områdene du vil fokusere på (unngå øynene og leppene). La masken virke og passe seg selv i 10-15 minutter. Skyll av med vann. Ferdig! Kombiner med de andre Pure Clay-ansiktsmaskene for en hudpleierutine som passer bra for deg – og få akkurat de resultatene du ønsker.
 
 
Vi synes at disse trendene er vel verdt å prøve, så gjør det du også! Skjem bort deg selv – gi huden din og håret ditt en strålende skjønnhetsboost!

Alle artikler

#message

Flere detaljer