Lukk
BOLD LOOK  MED BUSTETE BRYN

BOLD LOOK

MED BUSTETE BRYN

Jeg elsker sterke og litt bustete bryn, det rammer inn ansiktet på en kul og moteriktig måte. Da Cara Delavigne slo igjennom for fullt var det med øyenbrynene som ble hennes kjennetegn. Vi er ikke alle født med fulle bryn som Cara, men det er enkelt å gjøre det meste ut av det man har. Går du for veldig store bryn synes jeg det er finest å la de være midtpunktet i ansiktet ved å legge en diskret makeup.

Jeg bruker øyenbrynspudderet fra L'Oréals Brow Artist Genius Kit for å fylle inn brynene mine. Har du fyldige bryn fra naturens side kan du fint droppe dette steget

Brynene mine har fått litt ekstra farge og en litt mer definert fasong. Her fyller du på alt etter hvor sterke bryn du ønsker.

Så er det klar for L'Oréals Brow Artist Plumper, et helt fantastisk produkt som gir vakre bryn. Øyenbrynsgeleen kan brukes til å lage alt fra naturlige bryn til sterke og fyldige bryn.

Jeg starter midt på brynet mitt og grer brynene lett oppover. Jeg vil ha brynene bustete men hvis jeg starter forfra kan jeg ende opp med for mye produkt i starten av brynene. Derfor er det lurt å starte midt på.

Jeg fortsetter på samme måte bakover før jeg tar starten av brynene. Jeg går over med øyenbrynsgeleen til jeg er fornøyd med effekten.

#message

Flere detaljer