HVA BETYR SCIENCE AT HEART?

Det er vår måte å si at vitenskap er kjernen i alt vi gjør. Og slik har det vært i mer enn
110 år, siden L’Oréal Paris ble grunnlagt av vitenskapsmannen Eugéne Schueller. Siden da har den vitenskapelige bestrebelsen vært vår drivkraft. Vitenskap er også kjernen i produktene våre, som betyr at de alle er utviklet og testet for å levere synlige og dokumenterte resultater.

Det er en vedvarende forpliktelse å gi deg de mest innovative og effektive produktene. Fordi du er verdt det.

OPPDAG VITENSKAPEN BAK PRODUKTENE VÅRE

Science at heart betyr at det er innovative teknologier og formler bak alle produktene våre.

- Effekten av produktene våre er dokumentert av uavhengige institutter i kosmetologiske studier, instrumentelle tester eller forbrukernes selvvurderingstester.

- Vi har utviklet en svært streng sikkerhetsevalueringsprosedyre, og har utviklet banebrytende testalternativer som Episkin, som er laget med menneskelige hudceller for å etterligne ekte hud.

VITENSKAP ER KJERNEN I ALLE VÅRE PRODUKTER

SCIENCE AT HEART BETYR PRODUKTER MED VIRKNINGSFULLE INGREDIENSER

Vi velger nøye ut både aktive ingredienser og andre ingredienser for å skape mest mulig innovative teksturer og produkter som oppfyller forbrukernes behov.
Det betyr at vi bruker virkningsfulle ingredienser som rene peonceller,
granatepleolje eller hyaluronsyre.

Hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden vår, er et vannholdig molekyl som bidrar til å holde vevet ditt smurt og sunt, og det er faktisk rapportert at hyaluronsyre har mange fordeler.

Så, hva gjør hyaluronsyre? Den holder opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og kan bidra til å binde og holde på vannmolekyler når den er inkludert i hudpleieprodukter. Derfor er serum med hyaluronsyre perfekt for personer som lider av tørr hud og sliter med å opprettholde sunne fuktighetsnivåer, samt alle som ønsker å holde huden fyldig og glatt.

PRØV ET AV PRODUKTENE VÅRE MED HYALURONSYRE

SCIENCE AT HEART BETYR PRODUKTER FOR SENSITIV HUD

Sensitiv hud er ganske vanlig å oppleve når man bor i Norden. Og de fleste av oss har hørt om sensitiv hud, men hva er det egentlig?

Vel, først og fremst er ikke sensitiv hud en hudtype. Sensitiv hud kan faktisk forekomme på alle hudtyper – fra fet og uren hud til tørr hud og også moden hud. Sensitiv hud kan defineres som hud som lettere påvirkes av faktorer som kan utløse en reaksjon eller en sterk reaksjon i huden. Faktorene kan være både indre (stress, alkohol osv.) eller ytre (temperaturendringer, vind etc.) I noen tilfeller kan du oppleve kløe, svie eller en prikkende eller brennende følelse i huden.

I slike tilfeller kan huden ofte trenge ekstra pleie for å hjelpe til med å gjenoppbygge eller opprettholde hudbarrieren. Det er derfor vi har innovative og pleiende produkter som passer for sensitiv hud.

PRØV ETT AV VÅRE PRODUKTER FOR SENSITIV HUD, ØYNE OG LEPPER

SCIENCE AT HEART BETYR INNOVATIVE TEKNOLOGIER OG TESTMETODER

Vår vedvarende forpliktelse til å gi deg de mest effektive produktene betyr å finne opp teknologier og testmetoder som Reflect U og Episkin.

I vår nye Excellence Crème Universal Nudes-innovasjon, har våre vitenskapelige eksperter kombinert en varm tone – gull – og to kalde toner – ask og perlemor – for å oppnå en naken, naturlig, harmonisk blanding som smigrer alle hudtoner. Vi kaller dette Universal Reflect "U" siden det passer alle hudtoner. Dermed er det ikke lenger en risiko for å velge en lite flatterende nyanse!

Og i over 30 år har L’Oréal forpliktet seg til en verden uten dyreforsøk, som betyr at vi har utviklet svært strenge evalueringsprosedyrer og det banebrytende testalternativet Episkin. Episkin er laget med menneskelige hudceller for å etterligne ekte hud.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/science-at-heart", "name": "science-at-heart" } } ] }