Lukk
EN KLINISK STUDIE UTFØRT  AV EN UAVHENGIG DERMATOLOG

EN KLINISK STUDIE UTFØRT AV EN UAVHENGIG DERMATOLOG


UAVHENGIGE INSTITUTTER
L'Oréal har i mange år arbeidet med et nettverk av uavhengige institutter (kliniske forskningsorganisasjoner) som utfører kliniske tester av sikkerheten og effektiviteten til våre produkter ved dermatologisk og/eller oftalmologisk bruk. Disse instituttene er fordelt på flere kontinenter og tilbyr store paneler med frivillige testpersoner for å kunne oppfylle kundenes behov, og for å kunne teste produkter i områder med motsatte årstider i forhold til Europa.

STUDIETYPE
Studien er en monosentrisk studie der frivillige testpersoner (kvinner) brukte Revitalift Laser.

Behandling: To daglige behandlinger over en 6 måneders periode (168 dager).
Hver testperson ble undersøkt individuelt av dermatolog (under dermatologisk kontroll) for å vurdere intensiteten på hudens aldringstegn i ansiktet på ulike tidspunkter og sammenligne med utgangsverdiene (baselinje)

BESKRIVELSE AV TESTGRUPPEN
97 frivillige testpersoner (alle kvinner) deltok i studien og hadde følgende hudtyper: normal hud 56 %, blandet fet hud 10 %, blandet tørr hud 18 %, tørr hud 13 % og svært tørr hud 3 %. <br/><br/> Testpersone var i alderen 40 til 65 år (gjennomsnittsalder: 53,6 år), og alle hadde følgende aldringstegn i huden i ansiktet:
- smilerynker rundt øynene
- rynker under øynene
- jevn hudtone
- manglende fasthet

Hvordan bedømte dermatologene aldringstegnene?
Klinisk bedømming ble utført før og etter bruk av Revitalift Laser av en dermatolog som brukte:
- Skin Aging Wrinkles Atlas - et hudatlas med forskjellige gradueringer av rynker
- spesielle tipunktsskalaer med kriterier knyttet til aldringstegn i huden inndelt etter alvorlighetsgrad for vurdering av hudtonens jevnhet og hudens fasthet.

Den dermatologiske ekspertvurderingen ble videre komplettert med en egenvurdering fra testpersonene som brukte produktet og fylte ut et spørreskjema om deres egne vurderinger.

Alle artikler

#message

Flere detaljer