Kom I Form

Elvital Full Resist inneholder formler som er proppfulle med styrkende ingredienser som biotin, pro-vitamin B5 og arginin og gjør denne rutinen til rene treningsprogrammet for hår og hodebunn. Resultatet? 2x sterkere hår* og 2x færre brukne hår på børsten**. Det er er på tide å gjøre håret fit for fight igjen.

 

*Etter bruk av shampoo + balsam 10 ganger, instrumentell test.

**Etter bruk av sjampo + balsam, 1 gang, instrumentell test.

FullResistTestimonialshampoo1125x667px

Sterk Ikke Svak

Begynn styrketreningen med den styrkende formelen i Elvital Full Resist Reinforcing Shampoo. Masser inn sjampoen i hodebunnen for å la den styrkende formelen, som er beriket med en trio at superingredienser, begynne å jobbe. En sunn hodebunn = et sunt hår.

FullResistTestimonialconditioner1125x667px

Fleks Flott Hår

Beskytt mot brukne hårstrå som lett faller av med Elvital Full Resist balsam. Formelen er beriket med de samme superingrediensene som sjampoen og gjør det lett å gre ut håret og gjøre det glatt og mykt. Slå knockout på flokene og gå til topps på rankingen i kampen om et sunt hår.

FullResistTestimonialhairmask1125x667px

Har Du Et Høyere Mål?

Vil du maksimere styrkerutinen din? Legg til Full Resist Power hårkur. Hårkuren, med en silikonfri formel for en naturlig følelse, fungerer akkurat som en powershake for håret og er beriket med boostende hårtilskudd for å hjelpe på styrkerutinen. Arginin, som er en naturlig del av håret, har en stimulerende effekt på hodebunnen og styrker i tillegg hårfibrene innenfra. Samtidig tilføres pro-vitamin B5 for å gi et næringsboost. Den høypresterende formelen er ikke som en vanlig hårkur - konsistensen er lett nok til å brukes på de fineste hårstråene og er skapt for å gi den styrkende hårrutinen en turbo-boost. Masser inn i hodebunnen for å stimulere hårrøttene (du behøver ikke være redd for at det skal bli fett) eller bruk den i lengdene for å fylle på med næring til hårfibrene. Og når du trenger en ekstra boost? Bruk den som leave-in for å holde liv i den styrkende formelen hele dagen.


Elvital Kommer I Bærekeaftig Form!

Vi vet at noen ganger er det som er utenpå like viktig som det som er på innsiden, spesielt når det gjelder å skape en verden som har det bedre. Nå tar L’Oréal Paris Elvital-serien et viktig skritt mot bærekraftighet. Med nye og forbedrede forpakninger, som er laget av resirkulerte flasker, markerer dette et avgjørende øyeblikk for varemerket. Fordi forpakningen også kan gjenvinnes etter bruk handler det ikke lenger bare om bra hårdager men også om hva som er bra for planeten vår. Av alle de stegene som må tas i en ny rutine, er steget motbærekraftighet det viktigste.

Fullresistbanner1170x675
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar/haarpleie", "name": "Hårpleie | Produkter" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital/full-resist", "name": "Elvital Full Resist" } } ] }