Lukk
cover-category-pic

EXTRAORDINARY OIL

Ditt hår, bare bedre

NYHET!

Kokosolje har lenge blitt brukt av profesjonelle skjønnhetseksperter for å gi håret en silkeglatt følelse med strålende glans. Nyheten Extraordinary Oil Coconut er ikke noe unntak. Produktene gir håret ekstra pleie og næring fra rot til spiss uten å tynge ned. Den uimotståelige tropiske duften er en herlig bonus!

NYHET!

EXTRAORDINARY OIL – COCONUT FAMILJEN

Extraordinary Oil Coconut Shampo er en nærende sjampo for normalt hår. Formelen inneholder ekstra fin kokosolje som gir intensiv næring uten å tynge ned håret. Perfekt for deg som vil gi håret ditt en boost. Den skjønne duften er en bonus!
 
Extraordinary Oil Coconut Conditioner har en kremete og lett formel med en ekstra fin kokosolje som gir håret ny næring og gjør det mykt og glansfullt. Passer best til deg som har normalt hår. 

EXTRAORDINARY OIL – COCONUT FAMILJEN

EXTRAORDINARY OIL – FAMILJEN

Extraordinary Oil Schampo
Denne sjampoen inneholder en unik kombinasjon av pleiende oljer for et ekstraordinært hår. Formelen pleier intensivt fra rot til spiss for et silkemykt hår. Passer best for deg som vil gi det tørre håret ditt en boost.

Extraordinary Oil Balsam
Denne balsamen passer tørt hår og inneholder en unik kombinasjon av pleiende oljer for et silkeglatt hår som er lett å gre ut. Formelen pleier intensivt fra rot til spiss for ekstra mykt hår. 

Extraordinary Oil Hårkur
Hårkuren gir tørt hår den ekstra næringen det trenger når det utsettes for kulde, vind, sol eller saltvann. Den luksuriøst kremete formelen trenger bare sitte i håret i 2 minutter.

Extraordinary Oil Hårolje
Oljen gir et silkemykt og glansfullt hår uten å tynge det ned. Brukes som en pleiende kur i vått hår før styling eller som en siste finish for strålende glans. Passer tørt hår.

EXTRAORDINARY OIL – FAMILJEN

6 TIPS – SLIK KAN DU BRUKE OLJEN

#1
Masser inn oljen i lengdene og spissene og la den deretter lufttørke for intensiv næring.
 
 #2

Appliser når som helst på dagen for ekstra næring og glans.
 
 #3
Appliserer i vått hår før du føner det for å få silkeglatte lengder.
 
 #4
Definer krøllene dine og tem håret ditt ved å appliserer oljen i vått hår etter at du har vasket det.
 
 #5
Få glansfullt hår med ekte wow-faktor – appliser oljen i håret etter at du har fønet det!
 
 #6
Bruk oljen i nysvasket, tørket hår for å beskytte håret og samtidig sørge for perfekt kontroll over hårmanken din.

6 TIPS – SLIK KAN DU BRUKE OLJEN

#message

Flere detaljer