Hudpleie med C-vitamin

C-vitamin er en kraftig ingrediens i hudpleie. Det skyldes at vitaminet er fullt av antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler som finnes i miljøet rundt oss. De frie radikalene oppstår blant annet i møte med solen og når huden utsettes for forurensing.

Antioksidantene i C-vitamin er med på å styrke hudens barriere, jevne ut hudtonen og tilføre glød til huden. Det er derfor en ekte multitasker som kan gi moden hud, for tidlig aldret hud og trist hud en boost med glød.

Vitamin C serum

En god måte å tilføre huden C-vitamin er gjennom et serum for ansiktet. Opplev for eksempel Revitalift Clinical Vitamin C serum som er beriket med ren C-vitamin, E-vitamin og salisylsyre.

Serumet er med på å bekjempe ujevn hudtone, synlige porer og fine linjer. Det skyldes kraften i C-vitaminet som gjør at huden etter 1 måneds bruk kan få opptil 2x mer glød og oppleves 3x glattere.

Revitalift Clinical Vitamin C Serum er enkel å bruke. Påfør 2-3 dråper på grundig renset ansikt morgen og kveld. Vi anbefaler alltid at du komplementerer hudpleierutinen om morgenen med en dagkrem eller solkrem med SPF på minst faktor 15.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/vitamin-c" }

Dagkrem med vitamin C

Serumet kan med fordel kombineres med den fuktgivende dagkremen Revitalift Clinical Daily UVA Fluid SPF 50 for å booste glød og forbedre hudens tekstur.

Dagkremen inneholder UV-filtre og SPF 50 samt et derivat av C-vitamin, vitamin Cg, som er en mildere form for C-vitamin. Du kan derfor benytte kremen daglig på renset hud og før du sminker deg.

Den lette formelen bidrar til å forebygge aldringstegn forårsaket av solens stråler, som pigmentflekker, ujevn hudtone og fine linjer. Det skyldes at vitamin Cg hjelper med å motvirke aldringstegn, booste gløden i huden og forbedre teksturen.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/vitamin-c" }

Verdt å vite om vitamin C i hudpleie

I hudpleie kommer C-vitamin i forskjellige intensiteter. Når du introduserer vitamin C i hudpleien, kan du oppleve en lett prikkende følelse og litt rødhet etter påføring av produktet. Det er helt vanlig og bare et tegn på at vitaminet er aktivt.

Dersom det er første gang du bruker C-vitamin i hudpleierutinen, kan du starte med å introdusere produktet med en lavere konsentrasjon eller benytte hudpleieproduktene med noen dagers mellomrom for å bygge opp hudens toleranse.

Kombiner C-vitamin med andre aktive ingredienser

C-vitamin kan selvfølgelig kombineres med andre aktive ingredienser i hudpleieprodukter. Vitaminet fungerer for eksempel godt sammen med både hyaluronsyre, som tilfører huden fuktighet, og niacinamid som på samme måte som vitamin C også virker mot hyperpigmentering og er med på å styrke hudbarrieren og berolige huden.

Vitamin C og solfaktor

Vi anbefaler å bruke en solfaktor eller dagkrem med solfaktor under sminken. På den måten oppnår du best mulig beskyttelse mot solens stråler.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/vitamin-c" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/vitamin-c", "name": "Vitamin C" } } ] }