Slik kan du redusere poser under øynene

5 tips til at reducere og/eller undgå poser under øjnene. Få et friskt udtryk og en sund og velplejet hud uden synlige træthedstegn.

5 enkle tips som kan redusere poser under øynene

Vi blunker mellom 10.000 og 20.000 ganger om dagen og det er krevende for huden rundt øynene som er ekstra tynn og sensitiv. Trøtthetstegn blir raskt synlige på den tynne, sensitive huden. Stress, elektrisk lys vi eksponeres for fra alle skjermene vi omgir oss med daglig, samt manglende søvn setter spor i huden vår og kan gi poser under øynene. 

 

Det er flere årsaker til at vi får poser under øynene. 

Øynene er det første de fleste mennesker legger merke til og det har derfor ganske stor betydning for oss om øyepartiet ser strålende og oppfrisket ut eller trøtt og slitent. Poser under øynene tynger ned og gjør huden eldre. Enkelte morgener kan øyepartiet virkelig ha behov for hjelp til å gjøre noe med poser under øynene.  

Dessverre blir posene under øynene verre med alderen. Etter fylte 40 har vi alle en større tendens til å få poser under øynene. Årsakene kan være væskeopphopning, slappe muskler og opphopning av fett under øyelokkene.

Hvordan reduserer jeg poser under øynene?

Det trenger ikke være vanskelig å friske opp og pleie huden rundt øynene.   
Prøv disse 5 tipsen for å redusere poser under øynene. 

1. Drikk et glass varmt vann med sitron på tom mage når du står opp om morgenen. Sitron er kjent for sine avgiftende egenskaper og sitronsaft drenerer væske som hoper seg opp under øynene og kan derfor hjelpe til med å redusere poser under øynene. 

2. Huden under øynene er ekstra sensitiv og kan lett blir dehydrert. Velg gjerne en krem med en avkjølende gelformel som ikke er for fet.  Øyengelen/-kremen fyller ut rynkene under øynene som kommer av dehydrering, og reduserer poser under øynene. Bruk gelen hver morgen og eventuelt også om kvelden ved å klappe den forsiktig inn i huden og massere lett slik at den absorberes.

Velg alltid et produkt som er spesielt tilpasset til øyepartiet, gjerne en krem med en metallapplikator som vår Cell Renaissance Eye Cream. Metallapplikatorens kjølige overflate vil hjelpe til å redusere opphopninger i huden. Formen gjør det enkelt å påføre kremen på øyepartiet og minske posene under øynene. Passer perfekt når det er travelt om morgenen.

3. Fjern makeup om kvelden med en skummende rensegelé, en mild og effektiv Micellar Water eller med den nye generasjonen rensende oljer, som vår Nutri Gold Face Oil. Den har en formel som emulgerer med vann. I tillegg til at renseoljen fjerner sminkerester er formelens behagelige konsistens også mild mot huden. Påfør oljen ved å massere produktet forsiktig inn i huden.  Massagen gir en ekstra bonus. Når du masserer huden under øynene hjelper du til med å drenere poser under øynene.

4. Unngå for saltholdig mat. Salt binder vannet, så  hvis du spiser et altfor saltholdig kveldsmåltid vil saltet gjøre at vannet hoper seg opp i kroppen i løpet av natten. Den opphopede væsken vil blant annet kunne ses i form av poser under øynene neste morgen. Hvis du har problemer med poser under øynene kan det derfor være en god idé å redusere saltinntaket ditt.

5. Mange av oss har opplevd å våkne etter en dårlig natts søvn med de irriterende posene under øynene. Det er ingen hemmelighet at trøtthet kan gi synlige tegn som for eksempel poser under øynene. En god natts søvn kan hjelpe til med å redusere noen av de synlige trøtthetstegnene. 

 

En anti-aging-øyekrem kan redusere poser under øynene 

Prøv våre 5 tips for å redusere poser under øynene. Det er lurt å bruke en øyenkrem med anti-age egenskaper på øyepartiet. 

Med alderen mister huden fylde og substans. Øyekremen, Classic Moisturising Care Eye fra Age Perfect-serien er en fuktighetsgivende øyekrem som pleier og styrker hudens naturlige barriere. En pleiende øyekrem kan hjelpe til å stramme opp huden og redusere poser under øynene og andre synlige aldringstegn.  

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/slik-kan-du-redusere-poser-under-oynene" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/slik-kan-du-redusere-poser-under-oynene", "name": "slik-kan-du-redusere-poser-under-oynene" } } ] }