Revitalift Filler Replumping Mask

Boost huden med fukt umiddelbart md konsentrert hyalronsyre

5011408095579 Loreal Revitalift Filler Replumping Mask
Hudpleie Revitalift filler produktdetalj
En ultratynn tissue-maske som hjelper til å bevare hudens fuktnivå I 24 timer. Konsentrert hyaluronsyre, en stjerneingrediens innenfor hudpleie. Hjelper til å fylle ut og gjøre huden glattere og tilføre huden fukt. Ultratynn tissue-masketeknologi - 0,3 mm ansiktsmaske av japansk bomull. - tilpasser seg perfekt til ansiktskonturene og muliggjør optimal overføring av de aktive ingrediensene til huden. - resultat: huden føles umiddelbart glattere og huden fylles med fukt. Etter 1 maske: huden får intensiv fukt og ser glattere ut. Etter 3 masker: ansiktstrekkene fremstår mer uthvilte, huden er mer strålende og føles fastere. Glattere og fyldigere hud på kun 15 minutter.
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Trinn 1. Brett ut masken og legg den på renset hud I ansiktet med beskyttelsesfilmen ut. Trinn 2. Ta av beskyttelsesfilmen og tilpass masken til ansiktet Trinn 3. Etter 15 minutter, fjern masken og masser overflødig produkt inn på ansikt og hals, eller ta det bort med en bomullsdott.
Hopp over den slider: Body Care Articles

Oppdag flere tips & triks

Tilfredsstill huden din