Aktive ingredienser spiller hovedrollen i denne hårpleieserien

Du har sikkert full kontroll på de mange aktive ingrediensene som kan gjøre en stor forskjell når det kommer til hudpleie. Det er ofte slik at vi velger hudpleieproduktene våre med den største omhu og er nøye med ingrediensene som inngår i produktene våre.

Men når det kommer til hårpleie, er det ikke alle som vet at håret og hodebunnen også trenger samme dedikasjon og pleiende ingredienser.

Hos L'Oréal Paris har vi utviklet Elvital Hyaluronic Pure, en hårpleieserie som kombinerer fuktighetsgivende og rensende ingredienser, til glede for både hår og hodebunn.

Spesielt to ingredienser har fått hovedrollen i Elvital Hyaluron Pure-produktene, nemlig hyaluronsyre og salisylsyre. Begge ingrediensene er svært velkjente og mye brukt i hudpleieprodukter på grunn av deres fuktighetsgivende og eksfolierende egenskaper.

Fuktighetsgivende pleie til hår og hodebunn

Hårpleieserien kan brukes av alle som ønsker å tilføre fuktighet til håret og hodebunnen ved hver hårvask.

Hvis du har tendens til å ha dehydrert eller tørt hår, er denne hårpleieserien et must-have. Tørt hår vil ofte miste glans, se litt trist ut og kan være vanskelig å style og temme. Mange kan oppleve at håret tørker spesielt ut i de kalde vintermånedene, men det er faktisk en god idé å prioritere fuktighet til hår og hodebunn hele året rundt.

Med fuktighetspleie følger mer glans og et hår som oppleves mykere og mer livlig. Samtidig hjelper de aktive ingrediensene også med å holde hodebunnen renset og i balanse.

Rutine trinn-for-trinn med Elvital Hyaluron Pure

Med en hårpleierutine på bare tre trinn kan du gi håret ditt en fuktighetsboost og også sørge for at hodebunnen din blir skånsomt renset. Med denne trioen av hårprodukter vil hodebunnen din etterlates revitalisert*, hårrøttene renset* og lengdene dine blir fuktet og lette*.

Les hvordan du bruker produktene og også hvilke fordeler de har for håret og hodebunnen din.

*Forbrukertest 59 kvinner

1. Rensende serum til hodebunnen

Det første trinnet i din nye fuktighetsgivende rutine er Elvital Hyaluron Pure Oil Erasing Serum, som fjerner overskudd av produktrester fra hodebunnen.

Det rensende serumet etterlater hodebunnen renset i opptil 72 timer* etter bruk. Fordelen med dette serumet er at det ikke fjerner hodebunnens naturlige, essensielle oljer.

Påfør serumet i seksjoner i tørt hår, masser produktet inn i hodebunnen, la det virke i 15 minutter og skyll ut. Fortsett deretter med trinn to.

*Forbrukertest 59 kvinner

SE PRODUKT

2. Rensende sjampo

Det andre trinnet i denne hårpleierutinen er Elvital Hyaluron Pure Shampoo, som er beriket med salisylsyre og hyaluronsyre.

Når shampooen brukes i kombinasjon med serumet fjerner den opptil 68% overskudd av talg fra hodebunnen** og opptil 100% talg** som sitter fast på hårstråene*.

Resultatet er en lett følelse og et herlig renset hår.

Påfør sjampoen i vått hår, masser produktet inn og skyll ut. Fullfør rutinen med trinn 3.

**Instrumentell test

SE PRODUKT

3. Fuktighetsgivende balsam

Det siste trinnet består av vår Elvital Hyaluron Pure Balsam, som er ideell for deg som har fet hodebunn og tørre lengder.

Kombinert med serumet og sjampoen fra denne serien, vil du oppleve at håret ditt blir mer skinnende** og tre ganger så mykt**. Håret ditt vil samtidig bli 4 ganger mer fuktet og beholde denne fuktigheten i opptil 72 timer**.

Påfør balsamen i lengdene og spissene, og la den virke i 1 minutt før du skyller håret.

**Instrumentell test

SE PRODUKT

Fordeler ved hårpleieprodukter med hyalyronsyre

Ønsker du å lære mer om hyaluronsyre og dens fordeler for håret?

Vi har skrevet en artikkel som forklarer hvordan denne fuktighetsgivende ingrediensen kan gi håret ditt fornyet glans og liv.

3 resultat(er)

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haar/haarpleie", "name": "Hårpleie | Produkter" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/haarpleie/elvital/haarrutine-med-hyaluronsyre", "name": "Den ultimate hårpleierutinen med hyaluronsyre" } } ] }