Guide til CC Cream

Enkel guide til CC Cream. Les mer om produktet og lær om hvordan du kan bruke CC-krem i din makeuprutine.

CC Cream: Lær mer om produktet

En CC-krem er et skjønnhetsprodukt det er verdt å stifte nærmere bekjentskap med. En CC-krem gir både ekstra pleie og en flott og jevn hudtone.

Det kan være vanskelig å orientere seg. Hva er egentlig forskjellen på en CC og en BB Cream? Hva bruker man en CC-krem til? Og hvilke fordeler har produktet?

Les guiden og lær mer om CC Cream. Kanskje er en CC-krem akkurat det produktet du mangler for å fullende makeuprutinen din. 

Hvor kjenner vi CC Cream fra?

Kanskje du har hørt om CC-krem før. CC-krem er nemlig for alvor blitt et populært produkt i det norske markedet. Og det finnes allerede mange forskjellige typer.

CC-kremens popularitet kommer ikke som noen stor overraskelse. CC-kremen kombinerer nemlig de korrigerende egenskapene fra en foundation med god pleie og fukt. 

En CC-krem er et søsterprodukt til BB-krem. Det er ikke bare navnet som gjør at de to produktene ligner på hverandre.

CC-krem er nemlig akkurat som BB-krem en del av den koreanske skjønnhetskulturen, K-Beauty.   Den koreanske skjønnhetskulturen er kjent for å være ekstra pleiende for huden.

Den koreanske skjønnhetskulturen har blitt veldig populært i den vestlige del av verden fordi K-Beauty er skapt med utgangspunkt i at skjønnhetsproduktene ikke bare skal være forskjønnende men også gi huden pleie og holde den sunn. 

Hva står CC for?

CC står for Color Control. Betegnelsen CC beskriver produktets fargekorrigerende egenskaper. CC-kremene inneholder fargekorrigerende egenskaper som minsker rødhet og fargeforskjeller i ansiktet og jevner ut hudtonen.

En CC-krem passer derfor godt til deg som opplever problemer med rødhet eller rødlige urenheter i ansiktet som du gjerne vil dekke. 

Hva er CC Cream?

En CC-krem er, akkurat som en BB-krem, en ansiktskrem med farge. CC-kremene har typisk litt bedre dekkevne. 

CC-kremen kan ofte fås i 2-3 forskjellige nyanser. CC-kremer gir ikke huden bare pleie ved å tilføre fuktighet. De fleste CC-kremene inneholder også solfaktor og noen inneholder også antiage-ingredienser. 

Slik finner du den beste CC-kremen

Den perfekte CC-kremen for deg avhenger av dine hudbehov.

Velg en CC-krem med ekstra fukt hvis du har tørr hud. Hvis du har behov for å korrigere rødhet eller urenheter i ansiktet er det lurt å velge en CC-krem som er litt kraftig i fargen.

Vår fargekorrigerende CC Cream er velegnet til deg som har problemer med rødhet. Kremen har en grønnaktig farge som nøytraliserer rødhet sammen med anti-redness ingrediensene. CC-kremen vår har en formel med SPF20 og hjelper til å beskytte mot solens skadelige UV-stråler. 

En CC-krem gir lett dekning og ekstra pleie. Det beste fra to verdener. Du får et naturlig, vakkert resultat med lett dekning.

Hvordan bruker jeg CC-kremen?

Du kan bruke en CC-krem på flere måter alt etter behov og personlig stil.

1. Bruk CC-kremen som en dagkrem

Du kan velge å bruke CC-kremen på samme måte som du ville brukt den vanlige dagkremen din. En CC-krem gir både fukt og pleie. Den kan derfor også erstatte en klassisk dagkrem.

Hvis du har veldig tørr hud kan du påføre CC-kremen oppå den fuktighetsgivende dagkremen for ekstra pleie og fukt.

2. Bruk CC-kremen som en concealer

CC-krem kan være en go. Det er fargens styrke som avgjør hvor høy dekningsgrad en CC-krem hard erstatning for concealer.

3. Bruk CC-kremen som en fondation

Du kan også velge å bruke CC-kremen som en foundation. En CC-krem inneholder mye mindre farge enn en klassisk foundation.  Det gir et naturlig og lett resultat. Fargeforskjellene i huden blir korrigert og hudtonen blir mer jevn og fin. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/cc-creme-guide" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/cc-creme-guide", "name": "cc creme guide" } } ] }