Guide til BB Cream

Enkel guide til BB Ceam. Les mer om produktet og lær om hvordan du kan bruke BB-kremen i din makeuprutine.

BB Cream: Lær deg mer om produktet

Det finnes mange gode produkter for å gi ansiktsmakeupen en flott base. BB cream, foundation, fargede dagkremer og concealere. Med så mange muligheter er det lett å bli usikker på hvilket produkt som er det rette valget for deg.

Les guiden og lær deg lit mer om den populære BB-kremen. Et pleiende produkt som samtidig gir deg en pen og fresh hud.

Hvem vet kanskje er BB-krem det rette produktet for deg, din hud og din makeuprutine. 

Hva står BB for?

BB kan både stå for Beauty Balm og Blemish Balm. Begge betegnelsene beskriver BB-kremens pleiende og forskjønnende egenskaper. BB-kremen har dobbelt effekt. Produktet klan både dekke urenheter, akkurat som en foundation og samtidig gir produktet pleie og fukt akkurat som en dagkrem.

Hvor kommer BB Cream fra?

BB Cream er et skjønnhetsprodukt som kommer fra Asia. Nordmenn har for alvor adoptert produktet i forbindelse med Vestens fascinasjon for koreanske skjønnhetskultur, K-Beauty.

K-beauty tok sosiale medier med storm. Og BB-kremen er bare ett av de produktene som vi har adoptert fra den koreanske trenden.

Andre produkter som for eksempel de populære arkmaskene stammer også opprinnelig fra Korea.

Hva er BB Cream?

En BB-krem er en slags mellomting mellom en dagkrem og en flytende foundation. En farget dagkrem som inneholder alle de pleiende og fuktgivende egenskapene til en vanlig dagkrem, men som også inneholder foundationens egenskaper og gir en vakker og jevn hudtone.

En BB-krem inneholder til forskjell fra en farget dagkrem litt mer farge. BB-kremen har en litt bedre dekkevne. Det er den perfekte kombinasjon av en klassisk foundation og en fuktighetsgivende, pleiende dagkrem.

Slik bruker du en BB Cream?

En av de største fordelene med BB-kremen er at den kan brukes på mange måter.

1. Bruk BB-kremen som primer

Du kan bruke BB-kremen som primer før du legger makeup.
BB-kremen er en god måte å sikre at huden er fuktet før du legger makeup slik at huden ikke tørker ut under makeupen.

2. Bruk BB-kremen som foundation

Hvis du ser etter en base for makeup som gir lett dekning er en BB-krem et godt valg for den populære  ’No makeup makeup-looken. Da er BB-kremen et must have.  BB-kremen gir en naturlig, lett dekning. 

BB-kremen legger seg lett på huden. BB-kremen har ikke den samme dekkevnen som en foundation. BB-kremen er tilsatt lette pigmenter som jevner ut hudtonen og gir et mer ensartet resultat. Hvis du har urenheter som du gjerne vil dekke kan det være en god idé å velge et produkt med en høyere dekkevne, som f.eks en flytende foundation.

3. Bruk BB-kremen som en dagkrem

BB-krem passer også godt til deg som har tørr hud. Du kan velge å bruke BB-kremen som en pleiende dagkrem. BB-kremen gir både lett farge og pleie.
Opplever du at huden din har tendens til å tørke ut under din vanlige foundation kan en BB-krem være et godt alternativ.
De fleste BB-kremer inneholder solfaktor som beskytter huden mot UV-stråling. Vår C’est Magic BB Cream er en lett BB-krem med SPF20.

Tips: Hvis du har veldig tørr hud, kan du gi huden din et ekstra fuktboost før du påfører BB-krem. Påfør et fuktighetsgivende serum eller en fuktighetsgivende ansiktskrem først.   

BB-kremen kombinerer det beste fra to verdener

BB-kremen er et allsidig produkt som er greit å ha med i sminkepungen. Det beste med BB-kremen er at produktet kombinerer ekstra pleie og god beskyttelse med en lett naturlig dekning.  Det er som en dagkrem og foundation i ett produkt.

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/bb-cream-guide" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/bb-cream-guide", "name": "bb cream guide" } } ] }