Anti-age-kremer » Bevar hudens vitalitet

Det kommer til et punkt i livet vårt da det ikke lenger er nok med en vanlig fuktighetskrem i hudpleierutinen. Med alderen vil alle oppleve å få fine linjer og rynker i ansiktet - det er helt naturlig. For å sikre huden best mulig pleie er det en god investering å velge anti-age-kremer som en del av den daglige hudpleien. Men hvordan finner du ut hvilke du skal velge? Det trenger ikke være vanskelig, under skal du få noen tips av oss.

ANTI-AGE-KREM – PLEIE TIL MODEN HUD

Med alderen vil alle oppleve å få rynker. Det er en helt naturlig del av livet at det oppstår linjer i ansiktet fordi vi hele livet bruker ansiktsmimikken når vi utrykker oss. 

Med tiden vil hudens bindevev gradvis miste styrke og elastisitet. Det er en naturlig del av aldringsprosessen som også betyr at nye rynker vil vise seg. 

Det er heldigvis mulig å hjelpe huden med å opprettholde spenst og miminere tegn på aldring ved å gjøre anti-age-kremer til en del av den daglige hudpleierutinen. 

HVA ER ANTI-AGE KREMER?

Det finnes mange ulike produkter som er utviklet for å hjelpe huden med å redusere tegn på aldring. Og det er ofte stor forskjell på hvordan de virker. 

Der antirynkekremer fokuserer på fine linjer og rynker, hjelper anti-age kremer til å redusere flere ulike tegn på aldring. Det innbefatter både rynker, slapp hud og mørke flekker.

En anti-age-krem kjennetegnes ved at den inneholder en rekke aktive ingredienser som bidrar til å bevare hudens elastisitet og vitalitet.

Forskjellige aktive anti-age-ingredienser er: 

  • Retinol – minsker rynker
  • Fruktsyre - øker cellefornyelsen
  • Hyaluronsyre - tilfører fukt i dybden
  • Pro-xylane – gjør huden smidigere
  • C-vitamin – antioksidant virkning
  • Kalsium - forbedrer hudens tykkelse 
  • Koffein - minsker poser under øynene
     

FINN DE RETTE INGREDIENSENE FOR DIN HUD

Det finnes noen spesifikke ingredienser, mineraler og vitaminer som bidrar til å styrke og fornye moden hud. Når du skal velge en anti-age-krem kan du med fordel se etter ingredienser som passer til din hudtype og de aldringstegnene som du gjerne vil redusere. 

  Frisk opp huden
Hvis du gjerne vil ha en freshere hud bør du velge en krem som inneholder E-vitamin. 
E-vitamin hjelper til å gjenoppfriske og pleie huden. 

  Minimer eksisterende rynker
Vertikale rynker kan få oss til å se trøtte ut og også litt sinte. Hvis du gjerne vil minimere mimikkrynker, som for eksempel dype nasio-labiale furer og ‘sinnarynker’ i pannen, er det lurt å velge en målrettet antirynkebehandling.  Retinol kan behandle selv de dypeste furer. Resultatet? Reduserte rynker og fastere, fuktet hud.

  Frisk opp matt hud
Tørr hud lengter etter fuktighetsgivende behandlinger. Her er hyaluronsyre en fantastisk ingrediens for å øke hudens glød og glatthet. Hvis du har fet hud kan du bruke en krem med fruktsyrer eller retinol for å eksfoliere hudens overflate og fjerne døde hudceller.

  Forbedre hudens volum
Kremer med hyaluronsyre reduserer rynker og forbedrer hudens volum slik at ansiktet fremstår synlig yngre, fastere og fyldigere.  Hyaluronsyre virker spesielt godt mot poser under øynene!

  Styrk slapp hud
Hvis huden din mister elastisitet og blir mindre smidig kan du bruke produkter som inneholder peptider. De aktive ingrediensene styrker hudens elastisitet, som synker gradvis med alderen.

  Ta vare på tynn og skjør hud
Hvis huden begynner å bli tynn og slapp kan du velge en krem som styrker huden din og inneholder kalsium.  

  Jevn ut pigmentforandringer
Pigmentforandringer kommer vanligvs med alderen, men de kan også oppstå i forbindelse med graviditet. Man kan redusere synligheten av pigmentflekker og jevne ut hudtonen med en anti-pigmentbehandling. Solkrem er også viktig for å forhindre pigmentforandringer.

NÅR SKAL MAN BEGYNNE Å BRUKE ANTI-AGE-KREMER?

For å skape best mulig forutsetning for en flott hud senere i livet kan du med fordel begynne å bruke anti-age-kremer allerede som 30-åring. 

Når vi er yngre har vi som regel en fin hud med minimalt med fine linjer.  Da er det nok å passe på at huden får masse fukt og blir renset i dybden daglig.

Når de første rynkene begynner å dukke opp er det lurt å begynne med en anti-age-krem. Når du pleier huden med gode anti-age-produkter hjelper det samtidig til å minske at nye rynker oppstår i samme grad. 

L’ORÉAL ANTI-AGING-KREMER TIL ULIKE BEHOV

L’Oréal har flere fuktighetsgivende anti-age-kremer i sortimentet. Den beste anti-age-kremen for deg avhenger av ditt behov for fuktighet, oppstramming og glød. 

I L’Oréal Paris Age Perfect-serien er det en anti-age-krem til hvert behov. Skreddersy din ny anti-age-rutine med alt fra nattkremer, dagkremer, øyekremer og serum til rensemelk og toner – perfekt til moden hud som har behov for ny vitalitet. 

Oppfriskende glød og fornyet vitalitet. 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/anti-age-kremer-bevar-hudens-vitalitet" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/anti-age-kremer-bevar-hudens-vitalitet", "name": "anti-age-kremer-bevar-hudens-vitalitet" } } ] }