Ansiktsserum – aktiv, intensiv pleie til alle hudtyper

Et serum er et superkonsentrert hudpleieprodukt. Det er et av våre viktigste tips til en vakker og velpleid hud. Et serum booster huden ved å tilføre huden en høy konsentrasjon med aktive ingredienser. Det styrker virkningene til fuktighetskremen din og forbedrer effektiviteten i hudpleierutinen.

Ansiktsserum - intensiv, dybdegående pleie til huden 

Da ansiktsserumet kom på hudpleiemarkedet startet en liten revolusjon i hudpleieindustrien. Et serum er et effektivt produkt som tilfører  intensiv og konsentrert pleie og etterlater huden vakker og silkemyk. Et serum trekker godt inn i huden og hjelper der behovet er - for en aktiv og målrettet virkning. Et serum gjør hudpleierutinen enda mer effektiv. 

Hva et serum?  

Et serum er et helt unikt produkt innenfor hudpleie og et godt supplement til hudpleierutinen. I motsetning til de fleste fuktighetskremer inneholder serumet få aktive ingredienser og nesten ingen fortykningsmidler. Et serum er derfor et effektivt hudpleieprodukt som tilfører huden intensiv og målrettet pleie. 

Konsistensen er mer flytende enn en krem og formelen trekker raskt inn i huden og gir dyp effektiv pleie og etterlater huden silkemyk. 

Den lette konsistensen medvirker til at de aktive ingrediensene absorberes i huden. Ingrediensene jobber målrettet og effektivt. 

Det er ikke noe mystisk med serumets virkning.  Formelen inneholder bare mindre vann enn en krem og flere aktive ingredienser. Et serum har normalt høyere konsentrasjon enn en krem og er derfor mer kraftfullt og intenst enn andre hudpleieprodukter. 

Hvordan bruker man et ansiktsserum? 

Før anbefalte man å bruke et ansiktsserum som en kur, spesielt i forbindelse med årstidene fordi temperaturforskjeller kan være tøft for huden og ansiktet derfor har behov for litt ekstra pleie.  

I dag anbefaler man å bruke et serum forebyggende som en del av den daglige hudpleierutinen. Påfør serumet på ren, tørr hud og la det trekke inn ved å massere forsiktig og klappe det inn i huden. Vent et par minutter før du avslutter med en ansiktskrem, gjerne fra samme hudpleieserie for å skape en perfekt samvirkning mellom produktene. Du kan gjenta samme rutine om kvelden før du påfører nattkrem.  

Serumets formel er proppfull av aktive ingredienser som styrker og pleier huden. Selv om serum bare har vært på markedet i noen få år har produktene gjennomgått en stor utvikling. I dag er ansiktsserum et komplekst hudpleieprodukt. 

Et serum kan inneholde mange høykonsentrerte ingredienser. Det er den høye konsentrasjonen av aktive, pleiende ingredienser som gjør serumet til et så vellykket og effektivt produkt. Bruk av serum er en stor fordel for huden fordi det har en kraftfull og intens virkning, så du kan med fordel inkludere et serum i din faste hudpleierutine. 


Få mest mulig ut av serumet 

I dag finnes det mange forskjellige typer serum på markedet, så deet viktigste er å finne ut hva huden din har behov for. 

For å få best mulig effekt av et ansiktsserum er det viktig å velge et serum som passer til din hudtype og din huds behov. Du kan gjerne begynne tidlig og bruke et anti-age eller fuktboostende serum forebyggende,  men et aktivt serum er bra for huden din uansett alder.

Når du skal bruke serumet anbefaler vi at du bruker det under den vanlige dagkremen fordi det vil gi serumet en kraftigere virkning. Det vårt tips for å få best effekt av serumet. 

Hvert serum har ulik virkning og effekt. Du kan få serum som dekker alle tenkelige behov huden din måtte ha. Du kan få serum som er spesielt utviklet til moden hud, som hjelper til å stramme opp og gjøre huden glattere som vårt Revitalft Laser Serum. Du kan få serum som passer til tørr hud og som tilfører huden næring. Du kan også få fuktighetsgivende serum til dehydrert hud. Og du kan få serum med selvbrunereffekt som gir huden vakker sommerglød som vårt Sublime Bronze Self Tan Serum.

Alt handler om å finne det serumet som best ivaretar din huds behov.

Se vårt utvalg av serum og finn det serumet som passer best til deg og din hud. Enten du vil ha ekstra glød, mer fukt, pleie og næring eller har behov for et ekstra fuktboost. Eller kanskje du trenger hjelp til å bekjempe mørke ringer under øynene, fine linjer eller trøtthetstegn.

Uansett hva huden din har behov for kan et serum hjelpe deg med å gi huden effektiv, intensiv pleie slik at du får en myk, strålende og glatt hud. 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.no/ansiktsserum-aktiv-intensiv-pleie-til-alle-hudtyper" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/beauty-magasin", "name": "Beauty-magasin" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.no/ansiktsserum-aktiv-intensiv-pleie-til-alle-hudtyper", "name": "ansiktsserum-aktiv-intensiv-pleie-til-alle-hudtyper" } } ] }