Lukk
ELEGANT LOOK  – SÅ LEKENDE LETT

ELEGANT LOOK

– SÅ LEKENDE LETT

I dag er øyenbrynene noe av det aller viktigste i sminkerutinen min, det er så viktig for hvordan man ser ut! Når bryn er gjort riktig kan det virkelig gi et aldri så lite ansiktsløft, og ikke minst rammer det inn øynene på en fantastisk måte.

Start med usminkade bryn. Jag liker å gjore resten av sminken forst, og vente med brynene til slutt. Her har jeg ingen sminke på brynene.

Bruk pinsetten som kommer med i kitet til å fjerne uonskede hår. Husk å ikke nappe for mye! Napp heller et hår for lite, enn ett for mye.

Bruk borsten som kommer med i kitet, og dypp den i voksen på venstre side. Bruk voksen til å forme brynene dine slik du vil ha dem.

Dypp så borsten i pudderet på høyre side, og fyll inn der du trenger det. Jeg bruker mye ytterst, og mindre og mindre innover. Innerst lager jeg en strek nederst, og dytter fargen oppover med borsten for et naturlig resultat.

Bruk borsten på andre siden for å forme brynene, og fordele overflødig pudder. Jeg borster hårene oppover innerst på brynene, og utøver fra midten og ut.

Og selvfølgelig, det endelige resultatet! Jeg ble så fornøyd med resultatet! Dette er så lekende lett at hvem som helst kan få det til, og påføringen tar ikke mer enn et par minutter. Jeg bruker fargen ’Light to medium’, som jeg syns passet meg perfekt. Bruker jeg for mørke farger ser det bare påtegnet ut på meg syns jeg, mens hvis jeg bruker for lyse farger synes jo ikke resultatet. Men denne fargen var helt perfekt! Kit’et kommer også i ’Medium to dark’, som sikkert er det beste valget for alle brunetter der ute. Ble det ikke fint? Til den elegante bryn-looken valgte jeg løse krøller, som både er elegant og en stor personlig favoritt. Når det kommer til antrekk valgte jeg det fantastisk søte nye skjørtet mitt, matchet med en crop top som viste akkurat passe mengde hud, og selvfølgelig min lyse Chanel Classic Flap bag.

#message

Flere detaljer