Lukk
ELEGANT LOOK MED FYLDIGERE   bryn som gir et mer ungdommelig utseende

ELEGANT LOOK MED FYLDIGERE

bryn som gir et mer ungdommelig utseende

Jeg simpelthen elsker dette vidunderkittet! Brow Artist Genius kit inneholder voks, pudder, pinsett og en duo brynskost med en spiss kost og en børstekost. Jeg har selv brukt Brow Artist Genius kit i fargen “LIGHT TO MEDIUM”

Begynn med ryddige bryn. Påfør voksen på brynene med den spisse kosten. Voksen kommer til å holde pudderet og gjøre øyenbrynene fyldigere. Tegn først rundt brynet og deretter på hårene. Vær forsiktig med å endre den naturlige formen til brynene dine, da dette fort kan se unaturlig ut. Perfeksjoner heller den formen du har!

Bruk den samme spisse kosten til å fylle inn brynene med pudderet. Ikke tegn “halen” på brynene lengre enn de er. En liten huskregel er at man ikke skal ha bryn som er lengre enn selve øyet. Bruk kosten til å måle hvor “halen” skal slutte ved å sette den ved enden av øyet.

Bruk børste-enden på duo øyenbrynskosten til å børste hårene oppover. Dette kan du gjøre til du kommer til “bøyen”på brynene dine. Du får raskt et mer våkent blikk samt fyldigere bryn.

#message

Flere detaljer