Lukk
Maskaraguiden - finn dinn perfekte maskara

Maskaraguiden

- finn dinn perfekte maskara

Drømmer du om lengre øyenvipper? Eller ekstra mye volum? Du vil kanskje ha en lash lift-effekt? Et triks for å finne den perfekte maskaraen for deg, er å bestemme deg for hvilket resultat du ønsker å oppnå. Uansett hva du er ute etter, vil du finne gode råd i vår maskaraguide!

Vil du at øyenvippene dine skal se lengre ut? Sats på en god maskara med en formel som inneholder fibre som forlenger vippene, for eksempel klassikeren Telescopic Mascara Black. Maskaraen har også en presisjonsbørste som bygger opp og fremhever hver enkelt vippe fra rot til spiss.

Drømmer du om mer volum, men vil bevare en naturlig look? Da passer en tett børste og en formel som legger seg fint rundt hver enkelt vippe.
Prøv vår ikoniske maskara Volume Million Lashes som med sin supre børste skaper fint separerte vipper fulle av volum #worthamillion.

Vil du ha en dramatisk look med kraftig volum? Da bør du satse på en maskarabørste med litt lengre børstehår for å få maksimalt volum. Du kan for eksempel velge Paradise Extatic, som med sin megastore fiberbørste og herlige kremete formel gir deg flotte og voluminøse vipper.

Vil du gi vippene dine et løft for å gjøre dem mer synlige?
Et vinklet børsteskaft hjelper deg å komme til alle vippene og løfte dem fra roten – resultatet blir en uimotståelig lash lift-effekt med massevis av volum og lengde!

Prøv vår unike Unlimited Mascara som sørger for at hver eneste øyenvippe får en lash lift-effekt – den bøyelige børsten gjør det lett å komme til overalt. Lengde og volum kjenner ingen grenser! 😍

Elsker du en intensiv maskaralook, lange vipper og massevis av volum? Den riktige løsvippeeffekten får du med våre totrinns maskaraer. Prøv False Lash Superstar X-fiber som har en kullsvart volumgivende primer, deretter bygger du ekstrem lengde med en formel med fiber.

#message

Flere detaljer