Lukk
Finn den riktige maskarabørsten for deg

Finn den riktige maskarabørsten

for deg

Maskarabørstens design er avgjørende for hvilket egffekt du får du får på vippene dine. Her ser vi på forskjellige typer børster og forklarer hvordan de fungerer, og hvilken effekt de gir – slik at du kan finne din favorittmaskara.

Black

Unlimited Mascara

Legg i favoritter

En konisk børste som smalner av mot tuppen, gjør det lettere å komme til hver enkelt vippe – også de nedre vippene og de små vippene i øyekroken. Effekten blir et mer åpent øye. Børsten bygger opp lengden og tilfører volum. Vil du i tillegg ha et lash lift, bør du velge Unlimited Mascara med børsteskaft som kan bøyes.

Black

Paradise Extatic

Legg i favoritter

Megabørsten er perfekt når du vil maksimere volumet for å få en dramatisk look. En bred børste bygger opp vippene, og jo tettere børstetagger, desto mer volum. Den store børsten tar opp mye formel, og når du har lært teknikken, er den enkel å påføre med. Du kan for eksempel prøve Paradise Extatic Mascara, som gir flotte og voluminøse vipper.

Feline

Volume Million Lashes

Legg i favoritter

En buet børste er ideell for deg som vil gi vippene ekstra løft. Den buede børsten følger vipperaden og kommer til nærmest røttene der maskaraens formel bidrar til å bøye vippene oppover. Prøv Volume Million Lashes Feline – de rette vippenes beste venn.

Svart

Volume Million Lashes

Legg i favoritter

Gummibørsten er god til å fordele en passende mengde formel jevnt på vippene, separerer vippene og gjør det enkelt å bygge opp volum lag for lag. Den ikoniske Volume Million Lashes Black gir elegant volum og formelen klumper ikke – det gir lange og pent separerte vipper.

Black

Telescopic

Legg i favoritter

Den smale børsten fordeler maskaraen jevnt over hele vippen uten å tilføre mer volum ved roten. Resultatet blir en flott vipperad der hver enkelt vippe separeres og markeres i sin fulle lengde. Den praktiske børsten kommer lett til overalt og er optimal til undervippene. Velg klassikeren Telescopic Mascara hvis du vil ha lange, definerte vipper.

Den fleksible børsten er fantastisk hvis du vil bygge opp megavolum med bare noen få sveip med børsten. Børstens smale koniske form skaper 360 graders volum og gjør det enkelt å påføre maskara på både de øvre og nedre vippene. Vil du skape manga-looken? Sats på Miss Manga Mascara som har en fin børste som gir megavolum i manga-stil.

Spiralbørsten gir deg den perfekte kombinasjonen av volum og flott buede vipper. Børsten gjør det enkelt å komme til alle øyenvippene med ett enkelt strøk, og du slipper å sikksakke med børste for å skape volum. Prøv Miss Baby Roll med gummibørste som er vridd 180 grader, og som fanger opp og bøyer selv de minste vippene.

#message

Flere detaljer