Lukk
Hvordan fikser man håret  om det har fått gule eller oransje toner?

Hvordan fikser man håret

om det har fått gule eller oransje toner?

For noen uker siden farget du håret ditt hos frisøren, og du elsket resultatet. Håret var mer glansfylt og livligere enn noensinne, og speilbildet utstrålte den herlige "fordi du fortjener det - følelsen" og det gjør du selvfølgelig. Men i dag er følelsen annerledes. Uønskede gule toner har sneket seg frem i håret ditt og selvfølgelig må problemet løses.

Spørsmålet er bare hvordan? Vi har svaret.

Hvorfor får håret plutselig gulskjær?

Farget og bleket hår kan med tiden bli gulaktig. Dette skyldes at fargen på håret falmes over tid, og da kommer hårets naturlige underliggende pigment frem. Det er grunnen til at blondiner får gulskjær og brunetter plutselig får oransje toner i håret. 

Purple shampoo 200ml

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Purple Shampoo er løsningen!

Når gulskjæret begynner å komme frem i håret er det mange mennesker som i panikk kaster seg på telefonen for å gjøre en avtale hos frisøren. Men det finnes faktisk en annen løsning på problemet - et produkt som raskt og enkelt korrigerer gule og oransje toner - Lilla sjampo. I følge fargelæren er lilla og gul komplementære farger og nøytraliserer hverandre når de blandes. Dette er der Purple Shampoo kommer inn i bildet. Det lilla pigmentet som sjampoen etterlater i håret, motvirker gule og oransje toner og bidrar til å opprettholde hårets kalde nyanse. Har du uønsket gulskjær i håret ditt? Prøv Elvital Purple Shampoo i dag!

Purple Mask 150ml

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Den perfekte rutinen for å unngå hår med gult eller oransje skjær

Hvis du ønsker optimal effekt fra din lilla sjampo, anbefaler vi at du bruker Elvital Purple Shampoo en gang i uken for å unngå uønskede gule eller oransje toner. Kombiner gjerne med Elvital Color Vive Purple Maskhårkur for å tilføre håret ekstra næring og bevare din stilige hårfarge. Supert, ikke sant?

#message

Flere detaljer