Lukk
Hva er den beste hårpleie til bleket hår?

Hva er den beste

hårpleie til bleket hår?

Har du bleket håret? Det blonde håret ditt var strålende, silkemykt og helt fantastisk. Men etter hver uke som går har du kanskje lagt merke til at det har blitt mer tørt og livløst. Den kjølige blonde fargen er ikke så klar som før, og håret ser plutselig ikke strålende ut lenger. I tillegg har det kommet gule og oransje toner i det. Her finner du ut hvorfor det er slikt og hva du kan gjøre for å motvirke det.

Bleket hår er skjørt hår

Bleking er en svært krevende prosess som åpner hårstråene og gjør dem litt skjøre og porøse. Over tid kan håret miste glansen, og når de naturlige underliggende pigmentene kommer frem, ser du de gule og oransje tonene i håret. 

Purple shampoo 200ml

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Prøv Purple-rutinen

Den perfekt behandlingen til bleket hår, starter når du vasker håret ditt. Å bruke riktig sjampo er viktig slik at hårfargen holder seg vakker og glansfull og føles sunnere. For eksempel, hvis du bruker Elvital Purple Shampoo en gang i uken, hjelper de lilla pigmentene med å korrigere de gule og oransje tonene. Grunnen til at den virker er at den baserer seg på fargehjulet og sammenhengen mellom komplementære farger som kan brukes for å nøytralisere. Og hva er komplementærfargen til gul? Lilla, selvfølgelig! (og komplementærfargen til oransje er blå). Det er derfor oransje- og gulskjær forsvinner når du bruker en Purple Shampoo. Hvis du ønsker ekstra pleie, så avslutt hårpleierutinen med Elvital Purple Mask, som gir intens næring til håret ditt.

Shampoo 300ML

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Gi håret et sunt utseende hver dag!

Vi har allerede nevnt at bleking kan tørke ut håret og at det derfor kan ha behov for litt ekstra næring. Hvis du vil at håret ditt skal beholde fargen og glansen er det viktig å bruke en sjampo som er spesielt utviklet for farget hår som f.eks. Elvital Color Vive Shampoo når du vasker håret. Sjampoen beskytter og nærer håret samt forlenger intensiteten og glansen i farget hår. En til to ganger i uken kan du avrunde hårpleierutinen med Elvital Color Vive-masken som får håret til å føles silkemykt og som forlenger den kjølige glansen. Er du klar for en ny hårpleierutine til bleket hår?

#message

Flere detaljer