Lukk
Slik skaper du en god base

Slik skaper du en god base


Det er de små detaljene som skaper helheten. Når du vil legge den perfekte basen, gjelder det om å gjøre så mye som mulig med så lite som mulig. Å bruke ordentlige produkter som holder og har en spesifikk funksjon, hjelper definitivt mye.

Nedenfor ser du noen av de trinnene (og produktene) som vi synes er en del av en bra base. Følg med!
 
 
GJENFUKTING
 
Før vi legger makeup, bør vi gi huden vår litt kjærlighet og omtanke. Huden blir utsatt for mye i dagens løp, og gjenfukting er derfor viktig for å holde den i godt humør.
 
Hydra Genius Aloe Water er en god måte å starte dagen på. Den inneholder både aloe vera og hyaluronsyre og er veldig lett (og rask) å applisere. Den har en smidig formel som fort tas opp av huden og gir ny fuktighet i dybden uten å kjennes klebrig. Deretter er huden din helt klar til å møte dagen.
 
 
FARGEKORRIGERING OG CONCEALER

Fargekorrigering er en voksende trend og noe som mange allerede har integrert i sin makeup-rutine. Fargekorrigering innebærer å applisere motsatte fargetoner på fargeskalaen for å skjule ujevnheter i hudtonen. Har du rødflammede områder eller en rød kvise, skal du bruke en grønn concealer, for disse to nyansene nøytraliserer hverandre.
 
L’Oréal Paris Infallible Total Cover Color Correcting Kit inneholder 2 fargekorrigerende nyanser (grønn & lilla) og 3 concealer-nyanser (3 beige toner som du kan bruke før du legger din foundation). Appliser den grønne concealeren med en makeup-svamp som første trinn i din makeup-rutine for å dekke røde hudpartier. Bruk den lilla nyansen på områder som du vil fremheve, for eksempel på kinnbena, pannen og under øynene. Er det noe du vil dekke? De beige nyansene fikser det. Bruk dem for eksempel til å skjule mørke ringer under øynene.

 
FOUNDATION
 
Har du styr på fargekorrigering og concealer? Bra, da fortsetter vi med foundation. Vi vet at det er en jungel der ute, og alle har forskjellige behov, med det finnes noen kriterier som en bra foundation må oppfylle. Den må kunne dekke uten å bli klumpete og sitte bra og lenge, samtidig som den gir deg en naturlig look som passer til din hudtone. Det du skal gå etter, er en foundation som fremhever ditt naturlige jeg i stedet for å legge til et dekkende lag.
 
L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation er vår mest populær foundation – og med god grunn! Den gir deg jevn og naturlig dekning, men lar likevel huden puste. Den har en unik formel som tilfører huden fuktighet (noe som er veldig godt hvis du har litt tørr hud) og er svært lett å legge. Den finnes i 21 nyanser, slik at du lett kan finne din perfekte match.
 
Tips: Bruk fingertuppene når du legger foundation, og gni forsiktig inn din foundation for å varme den. Varmen bidrar til enklere applisering – perfekt hvis du vil ha en lettere look.
 
 
NON-TOURING
 
Ja, non-touring! Contouring-trenden feide inn som en storm for noen år siden og har hengt med oss like siden. Og fra den oppstod så en ny trend – non-touring. De fleste av dere vet kanskje at contouring innebærer å skape en illusjon av dybde i ansiktet med hjelp av en lys og en mørk skygge – for å skape konturer, så å si. Non-touring er det motsatte – å bruke en highlighter for å fremheve de høye punktene i ansiktet ditt. Så i stedet for å jobbe med skygger, jobber du med lys.
 
L’Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops kommer i to nyanser. Dupp den langs kinnbena dine, på haken, på neseryggen og ovenfor amorbuen.

Alle artikler

#message

Flere detaljer