Lukk
Silver og purple shampoo:  Hvordan virker de egentlig?

Silver og purple shampoo:

Hvordan virker de egentlig?

Har du hørt om lilla sjampo og er litt nysgjerrig? Du lurer sikkert på hvorfor sjampoen er lilla og hvilke fordeler et produkt med en så fin farge kan ha. Her får du svaret!

Purple shampoo 200ml

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Hva er en purple shampoo?

Hvis du har blondt, bleket, sølvfarget hår eller lyse striper, kan purple shampoo bli din nye bestevenn. Du har sikkert lagt merke til at hårfargen din mister sin intensitet med tiden. Håret blir mindre glansfullt og noen gule toner kan kom frem. Med sine lilla fargestoffer er Elvital Color-Vive Purple Shampoo den beste løsningen. Lilla sjampo bidrar til å opprettholde intensiteten og bevarer hårfargen din så lenge som mulig. Hver gang du bruker sjampoen nøytraliserer den de gule tonene i håret ditt. Dette betyr at du kan gå lengre tid mellom frisørbesøkene.

Et enkelt prinsipp: fargehjulet

Hvordan virker det? Hver farge har en komplementærfarge. Farger kalles komplementære farger når de står rett overfor hverandre på fargehjulet. Når du blander to komplementære farger, nøytraliserer de hverandre. På fargehjulet er lilla komplementærfarge til gul (og blå til oransje), og det er derfor den perfekte fargen til å nøytralisere gule (og oransje) toner i håret! Når du bruker en formel med lilla toner i hår som har fått gult eller oransje skjær, forsvinner de uønskede varme tonene ganske enkelt og den klare hårfargen din er der igjen! Og ta det med ro, håret ditt blir ikke lilla!

Purple Mask 150ml

Elvital Color-Vive

Legg i favoritter

Den perfekte duoen til vakkert, farget hår.

Bruk Elvital Purple Shampoo én gang i uken. Påfør i vått hår, og la sjampoen virke i noen minutter, så nøytraliseres de gule eller oransje tonene. Etter sjampo bruker du Elvital Purple-masken, som gir håret ditt intens næring.

#message

Flere detaljer