Lukk
Grått hår – slik fikser du looken!

Grått hår – slik fikser du looken!

Vi elsker grått hår – den kjølige, luksuriøse looken kler i prinsippet alle, og det ser veldig pent ut. Vi er fullstendig klar over at det kan føles som en veldig stor forandring å gå for permanent grå hårfarge. Men vi har løsningen! Les mer for å få vite hvordan du kan fikse den grå looken midlertidig ved hjelp av Colorista.

Slik lager du den grå looken hjemme

Først må du se på din egen hårfarge: er du lys- eller mørkhåret?

Er du lyshåret, er det veldig enkelt – alt du trenger er Colorista Hair Makeup Grey! Fargen virker som makeup til håret. Den er veldig enkel å bruke, og nyansen avtar etter bare én hårvask. Du påfører produktet på den måten du vil – som striper, på tuppene eller litt spredt over hele håret. Det er opp til deg! Nøyaktige instruksjoner om hvordan du bruker produktet finnes her!

Er du derimot mørkhåret, kan det være en god idé å bleke håret først for å få de grå tonene til å synes bedre. Liker du tanken på å bleke håret selv, har vi produktene du trenger. Vi anbefaler Colorista Effects. Der kan du velge mellom Bleach, Balayage eller Ombré avhengig av hvilken effekt som passer stilen din best. Deretter påfører du bare Colorista Hair Makeup Grey på de lyse partiene når du føler for det!

Slik tar du best vare på den nye looken din

For at håret ditt skal beholde en kald tone uten gulskjær (som lyst hår kan ofte får med tiden), anbefaler vi at du bruker en sølvsjampo, for eksempel Elvital Conor-Vive Purple Shampoo. Den inneholder lilla pigmenter som å nøytraliserer de gule, slik at håret ditt bevarer sin kjølige og stilige nyanse!

Alle artikler

#message

Flere detaljer