Lukk
Slik lager du en klassisk flette

Slik lager du en klassisk flette


Denne klassiske og enkle fletten er også den som er lettest å lage. Med tre hårseksjoner som flettes over hverandre, gir du håret ditt en superchic look.

 
Se de 6 trinnene i filmen
 
Følg disse enkle trinnene:

Trinn 1: Begynn med å børste gjennom håret. Det finnes ikke noe verre enn å holde på med en fletning og så få den ødelagt av floker og trasig hår, slik at du må starte forfra.
 
Trinn 2: Del håret ditt i tre like store deler. Uansett om du vil lage en lav eller en høy flette, skal du dele håret i tre deler: en venstre del, en høyre del og en midtre del. Hold venstredelen i venstre hånd og den høyre delen i høyre hånd.
 
Trinn 3: Kryss den venstre delen over den midtre delen. Når du har krysset den venstre delen over den midtre delen, blir den gamle venstredelen nå den nye midtdelen.
 
Trinn 4: Kryss den høyre delen over midtdelen. Når du har krysset den høyre delen over den midtre delen, blir den gamle høyredelen nå den nye midtdelen.
 
Trinn 5:
Fortsett på denne måten. Venstre - høyre - venstre - høyre. Flett så hardt du kan for å unngå at det løsner og fletten går opp.
 
Trinn 6: Når det ikke finnes så mye hår tilbake å flette med, avslutter du med en hårstrikk 3 cm fra enden.
 
Tips: Botanicals Camelina Cream hjelper deg med å temme uregjerlig hår, samtidig som den gjør håret lettere å gre ut. Det får fletten til å se glatt og fin ut!

 

 

Alle tutorials

#message

Flere detaljer