Lukk
cover-category-pic

NYE

STYLISTA

#STYLEYOURWAY

Ta verden med storm med denne enkle og hotte hårstylingen

LAG DEN LOOKEN DU ØNSKER DEG
IKKE LA NOE STOPPE DEG

Det er trendy å style håret akkurat nå – nye trender og looker vises på sosiale medier hver eneste dag, og vi vil teste ALT! Sjekk ut våre stilige influencers og se hvilken #stylistalook som er deres spesielle favoritt, hvilke produkter de bruker, og hvordan de styler håret sitt.

Klikk her for å se alle våre smarte tutorials og bli en ekte #stylista du også!


LAG DEN LOOKEN DU ØNSKER DEG
IKKE LA NOE STOPPE DEG

#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

Hvem drømmer ikke om det perfekte strandhåret som fører tankene til herlige sommerdager på stranden? Nå har L'Oréal Paris utviklet Stylista The Beach Wave Mist – for en «beach look» med herlig tekstur. Globetrottern @debiflue har testet og godkjent misten!

Klikk her for å lese mer om Stylista The Beach Wave Mist


#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

Vil du ha masse volum i håret ditt? Da er Stylista The Big Hair Spray, godkjent av @cocobeautea, noe for deg! Formelen inneholder vaniljeekstrakt og gir håret tekstur og fylde, samtidig som resultatet blir mykt og føyelig.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Big Hair Spray


#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

Få den perfekte føntørrede looken, samtidig som håret er beskyttet! Stylista The Blowdry Cream gjør det mulig for deg å skape holdbare føntørrede resultater – uansett hvilken look du vil ha. Influenceren @xoxotsumi har godkjent kremen, som er varmebeskyttende opp til 230 °C og dermed minsker slitasjen på håret. Formelen inneholder også druekjerneolje, slik at du lett kan forme kule frisyrer med godt hold.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Blowdry Cream

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

Det kan være vanskelig å lage fletter, og å få dem til å holde seg pene hele dagen kan være enda vanskeligere. Skjønne @kirstenzellers har testet og godkjent Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream, som inneholder kokosmelkekstrakt og får flettene til å holde i opptil 24 timer.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream


#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

#BUN
BUN THIS WAY

Å style håret med buns er hottere enn noensinne! Det finnes uendelig mange hårstiler å eksperimentere med: fra velkjemmet og glatt til den helt perfekte skjødesløse hårknuten. Kule @hooria_insta har godkjent Stylista The Bun Styling Spray, som gjør at håret holder seg på plass. Formelen skaper også den teksturen og fylden som kreves for å kunne lage en perfekt bun.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Bun Styling Spray


#BUN
BUN THIS WAY

#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

Curls, curls, curls – vi elsker dem! Men kjærligheten føles ikke alltid besvart, spesielt ikke når en slåss med vrangvillige og vanskelige krøller. Men nå kan du skape de der spenstige, veldefinerte krøllene med Stylista The Curl Tonic, godkjent av @paolaturani. Formelen inneholder gojibærekstrakt, som fremhever hårets naturlige farge.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray


#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

Ta din korte frisyre til nye høyder med Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, som gjør det enkelt å lage fasjonable og formbare frisyrer på kort hår. Influenceren @elsamuse har godkjent Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, som er beriket med granatepleekstrakt. Så nå er det enkelt å style det flotte pixie-håret hver dag!

Klikk her for å lese mer om Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax


#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

Ønsker du glatt og blankt hår? Stylista The Sleek Serum med akasieolje er perfekt for deg som vil lage blanke, glatte frisyrer – uansett om håret skal settes opp eller få lov til å være utslått. Influenceren @patryjordan har godkjent dette serumet, som dessuten temmer både krusete og flyktig hår i opp til 24 timer, samtidig som det virker varmebeskyttende opp til 230 °C.

Klikk her for å lese mer om Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector


#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

#message

Flere detaljer