Revitalift Laser Retinol Pressed-cream

Revitalift Pressed Night Cream inneholder en kraftfull duo ingredienser, Retinol og Niacianmide, som anbefales av dermatologer. Den innovative beholderen garanterer at nattkremen holder seg frisk i et lufttett system da du presser ut ønsket mengde formel til hver påføring. Formelen reduserer synlig rynker, jevner ut hudtonen og fukter i dybden.

Beskrivelse
Revitalift Pressed Night Cream ned Retinol og Niacianmide er fremstillt for å virke på synlige aldringtegn. Retinol, som er en ledende hudpleieingrediens innenfor anti-age, gir kraft til denne kremen for å hjelpe til å minimere synligheten av fine linjer, rynker og en ujevn hudtone. Den innovative formelen kombinerer retinol, niacinamide og nærende oljer i en intensivt fuktighetsgivende, men likevel lett, nattkrem. Ved kontinuerlig bruk over tid gir kremen fastere ansiktskonturer, et glattere utseende og fornyet glød.
Ingredienser
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Anvendelse
UKE 1: Bruk produktet 2 kvelder i den første uken. Pump ut en mengde på størrelse med en ert og påfør i hele ansiktet. Vær nøye med å unngå øyelokkene. Bruk samme mengde til hals og utringning. For å beskytte huden din er det viktig at du bruker en dagkrem med minst SPF20 neste morgenen.

UKE 2: Bruk produktet annenhver kveld.

UKE 3: Nå kan produktet brukes hver kveld i forhold til hudens toleranse.
Revitalift
Laser Retinol Pressed-cream