• Behandlingsansvarlig

  • L’Oréal Norge AS, Org.no. 954 790 088, Lysaker Torg 35, 1366 Lysaker, Norge.

  • Formålet med databehandlingen

    • Produktanmeldelser
       

      Formål. Ved å opprette en profil, kan du skrive produktanmeldelser på vår hjemmeside. Hvis du skriver en anmeldelse, vil brukernavnet ditt være synlig for alle besøkende, uansett om de er logget inn
      eller ikke. Vi bruker e-postadressen din til å kommunisere med deg angående administrasjon av profilen din eller eventuelle spørsmål som kan oppstå som følge av din bruk av profilen. 

      Rettslig grunnlag. Vi bruker dataene dine til ovennevnte formål for å oppfylle en avtale (å tilby forumtjenester).

      Formål. Eventuelle tilleggsinformasjon (din by, alder, hud og hårtype) som du deler med oss når du oppretter en profil, blir brukt til å utføre analyser og samle inn statistikk og kan deles med de digitale byråene som handler på våre vegne.

      Rettslig grunnlag. Berettiget interesse for å hjelpe oss å bedre forstå dine behov og forventninger og derigjennom forbedre tjenestene, produktene og merkevarene våre

    • Beauty Board Panel

      Formål. Vi bruker informasjonen din (navn, e-postadresse, adresse, hudfarge, hårfarge, alder, hårtype, øyenfarge, sminkepreferanser) for å opprette din konto og sende deg produkter til testing og anmeldelse.

      Rettslig grunnlag. Vi bruker dataene dine til ovennevnte formål for å oppfylle en avtale (deltakelse i Beauty Board).

    • Konkurranser på sosiale medier

      Formål. Vi bruker informasjonen din (navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer) for å registrere din deltakelse i konkurransen og kontakte deg hvis du vinner eller hvis det oppstår noen spørsmål i forbindelse med din deltakelse i konkurransen.

      Rettslig grunnlag. Vi bruker dataene dine til ovennevnte formål for å oppfylle en avtale (deltakelse i konkurranse). 
     

  • Mottakere av personopplysningene

  • Det nordiske L’Oréal Paris team vil motta dine personopplysninger. Personopplysningene deles ikke med andre merker eller juridiske personer. Vi kan bruke eksterne byråer som på våre vegne segmenterer data og tilpasser kommunikasjonen rettet mot deg (databehandlere), men kun innenfor rammen av det ovennevnte formål.

  • Datalagringsperiode

  • Personopplysninger som sendes inn i forbindelse med bestilling av hudkonsultasjon, blir lagret til slutten av kalenderåret og deretter slettet.
    Personopplysninger sendt inn i forbindelse med vårt nyhetsbrev, lojalitetsklubb, forum, forespørsler om produktprøver eller anmeldelser, blir lagret til du enten melder deg ut eller sletter kontoen din. Hvis du ønsker å slette dine innlegg eller anmeldelser, må du gjøre dette før du sletter kontoen din.
    Personopplysninger samlet inn i forbindelse med konkurranser på sosiale medier vil bli slettet så snart konkurransen er avsluttet, og vinneren er blitt kontaktet.

  • Liste over dine rettigheter og hvordan du utøver dem

    • Retten til be om innsyn / sletting / motsette deg behandling av personopplysninger eller trekke tilbake samtykke:
      Du har alltid rett til å få innsyn i og / eller rette i dine personopplysninger ved å sende e-post til [email protected]. Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart.
      Du har rett til å trekke tilbake samtykke til databehandling som er begrunnet med samtykke, eller du kan be om å bli slettet / glemt ved å sende e-post til følgende adresse: [email protected].
      Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart. Bemerk at eventuelle bookede fremtidige hudkonsultasjoner blir kansellert, og din profil og / eller konto vil bli slettet.
      Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev gjennom lenket nederst i de e-poster du mottar fra oss. 

    • Retten til dataportabilitet
      Du har rett til å flytte, kopiere eller overføre data fra vår database til en annen (i henhold til gjeldende lovgivning). Hvis du ønsker å gjøre dette, send en e-post til [email protected].
      Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart. Vi vil sende deg en oversikt over de personopplysninger vi har lagret om deg via e-post.

    • Retten til å klage til en tilsynsmyndighet
      Du kan kontakte Datatilsynet hvis du ønsker å klage over vår behandling av personopplysningene dine.
      https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/ 
     

  • Kontakt vår Data Protection Officer (DPO - personvernombud)

  • Hvis du har flere spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår nordiske Data Protection Officer på [email protected]

    For ytterligere informasjon, vennligst se vår fullstendige Personvernerklæring (Privacy Policy) tilgjengelig på https://www.lorealparis.no/privacy