Lukk
 FORDELENE MED LEIRE

FORDELENE MED LEIRE

Mudder har i tusenvis av år vært brukt som en kraftfull hudpleieingrediens. God gammeldags jord kan faktisk hjelpe til med å rense og eksfoliere huden og få den til å se yngre ut.

L'Oréal Paris Skin Expert har skapt supereffektive produkter med tre kraftfulle typer leirer – kaolin, montmorillonite og ghassoul. Formelen med den unike kombinasjonen gir øyeblikkelig resultat, fjerner urenhenter og lar huden din puste.
 
Kaolin er en mild leire, perfekt til sensitiv hud og brukes til å bløtgjøre huden og gjøre den mer klar. Ghassoul finnes bare ved de marokkanske Atlasfjellene og er fylt med magnesium, kalsium og kalium. Den brukes til å abosorbere overskytende fett og fjerner urenheter i dybden. Montmorillonite-leiren er i århundrer blitt brukt til å lege huden og har gjenoppstått som den nyeste trenden!
 
GRØNN: LEIRE + EUKALYPTUS
Bli kvitt tilstoppede porer og fet hud. Formelen er fylt med kraften fra eukalyptus og renser huden din og gjør den matt. Gir en beroligende og oppfriskende spa-aktig opplevelse, mens formelen med kraftfull leire trenger inn i huden og fjerner urenheter og renser tilstoppede porer. Huden oppleves øyeblikkelig som renset, mindre blank og med mindre porer.

RØD: LEIRE + ALGER

Eksfolier og forfin porene med formelen av vulkanstein og ekstrakter av rød alge! Den unike og effektive formelen gir en flersanselig opplevelse mens den eksfolierere de døde hudcellene og glatter ut urenheter på overflaten. Huden oppleves som sunn med en vakker glød.

SORT: LEIRE + KULL

Gi ansiktet ditt en detox og få huden din til å lyse opp. Denne kraftfulle formelen med kull gir en luksuriøs opplevelse mens den renser porer og fjerner urenheter i dybden. Si farvel til kjedelig hud! Formelen får huden til å føles ren, fløyelsmyk og balansert.

Alle artikler

#message

Flere detaljer