Lukk
VÅRE FORPLIKTELSER I FORHOLD  TIL EFFEKTIVITET OG KVALITET

VÅRE FORPLIKTELSER I FORHOLD TIL EFFEKTIVITET OG KVALITET

VI FORPLIKTER OSS TIL DOKUMENTERTE RESULTATER

Avdelingen i L'Oréal som spesialiserer seg på å evaluere resultater ble opprettet samtidig som hudpleieavdelingen på 1970-tallet. Sammen evaluerer de resultater på alle hudtyper lenge før et produkt lanseres.

Våre forskere arbeider hele tiden med å utvikle effektiv hudpleie, integrere formuleringsteknologier og aktive ingredienser med dokumentert effekt gjennom in vitro- og in vivo-tester, instrumentelle biofysiske metoder og kosmetokliniske studier som gjennomføres av uavhengige institutter.

VI FORPLIKTER OSS TIL KVALITET

Hos L’Oréal bestreber vi oss hver eneste dag på å oppnå industriell og driftsmessig perfeksjon. Kvalitet står i sentrum for alt vi foretar oss. Vårt mål er alltid å levere kosmetikkprodukter som lever opp til de høyeste kvalitetsstandarder.

De ingrediensene vi bruker i produktene våre er godkjent i henhold til EUs regelverk for kosmetiske produkter og oppfyller den høyeste standarden for kvalitet og effektivitet. Ingrediensene har alltid en viktig funksjon eller et formål i produktene. Uavhengig av om de er av naturlig eller syntetisk opprinnelse vil de ingrediensene som brukes i våre produkter f.eks. bidra til produktenes effektivitet, konservering, konsistens, farge eller duft. Alle ingredienser i formelen er angitt på produktet eller produktets emballasje.

Kvalitet er i sentrum, fra design til innkjøp av råmateriale og emballasje, produksjon og distribusjon. 

• Råmateriale: 
For å fremstille et kosmetisk produkt av ypperste kvalitet er valg av råmateriale og forpakning avgjørende. Derfor tar vi oss god tid til å velge ut best mulig ingredienser og emballasje til våre produkter og sikrer oss at de er av fineste kvalitet som lever opp til dine forventninger.

• Leverandører:

Vi bestreber oss på å samarbeide med de beste leverandørene for å på se at råmaterialene er av upåklagelig kvalitet. Vi gjennomfører omfattende kvalitetkontroller for å finne frem til dem og for å sikre at vi kun samarbeider med leverandører vi kjenner og stoler på.

Vårt tette samarbeid med leverandørene gir oss kontroll over påliteligheten og sporbarheten av råmateriale og emballasje hvilket betyr at vi kjenner historikken bak de produktene vi selger.

Det gjør det også mulig for oss å sikre at kvaliteten på ingredienser og emballasje både er egnet og i overensstemmelse med nyeste lovgivning.

• Emballasje:
Vi gjennomfører også strenge kontroller av kvaliteten på den endelige forpakningen fordi den også spiller en viktig rolle i den totale forbrukeropplevelsen. Dette innebærer flere laboratorietester.

Alle råmaterialer og emballasje kontrolleres en ekstra gang når de ankommer fabrikken og før fremstilling for å sikre best mulig produktkvalitet.

• Ferdige produkter:
Våre team sikrer at formelen stemmer overens med det som står på forpakningen. For en mascara kontrollerer vi ikke kun selve formelen men også børsten. Vi tester blant annet børstens friksjon mot etuiet.

• Motstandsdyktighet:
Før vi sender ut produktene våre utfører vi tester i fabrikker og distribusjonssentre for å forsikre oss om at produktene har tålt eventuelle støt og er intakte.

Vi stiller meget høye krav på hvert eneste trinn, og i alle ledd; For våre datterselskap, for alle våre merkevarer og for alle produkter vi fremstiller. 

Våre medarbeidere følger strenge interne standarder som i stor grad overstiger regulatoriske krav. Målet er å garantere at våre produkter er perfekte i hver eneste fase av produksjonen. I løpet av en produksjonssyklus gjennomgår hvert produkt omtrent 100 kvalitetskontroller.

VI HAR TATT I BRUK TEKNOLOGISKE FREMSKRITT FOR Å STYRKE KVALITETEN

Vi er alltid i forkant med teknologien for å oppnå best mulig produksjonskvalitet. Derfor implementerer våre fabrikker et stadig stigende antall ultramoderne teknologi fra  4.0 Industry.

Et godt eksempel på dette er Lassigny-fabrikken i Frankrike som de siste årene har begynt å bruke ‘coboter’ - intelligente samarbeidsroboter. Dette gjør det mulig for de ansatte å spare verdifull tid slik at de kan fokusere på kvalitetskontroller samt på å styrke teknisk kompetanse.

Alle artikler

#message

Flere detaljer