Lukk
Julianne Moore

Julianne Moore

Den Oscar-vinnende skuespilleren Julianne Moore er essensen av den moderne kvinnen – naturlig, selvstendig og engasjert. Hennes tidløse skjønnhet og personlighet har gjort henne til et fantastisk inspirerende forbilde.

Julianne Moore er en sentral aktør i filmverdenen og er essensen av den moderne kvinne: naturlig, selvstendig og engasjert. Julianne Moore er ansiktet for Age Perfect-hudpleieserien.

Med sin enestående filmbakgrunn har denne allsidige skuespilleren hatt mange ulike roller – fra femme fatale til mishandlet mamma, og hun er like overbevisende uansett om produksjonen er stor eller liten, hvilket hun har alternert mellom helt siden karrierenes begynnelse. Hun har mottatt ikke mindre enn fire Oscar-nomineringer – to for beste kvinnelige skuespiller for rollene i ”Slutten på et forhold” og ”Far From Heaven” og to for beste kvinnelige birolle for sine roller i ”Boogie Nights” og ”The Hours” – samt ni Golden Globe-nomineringer. Dessuten har Julianne Moore blitt tildelt prisen som beste skuespiller ved den 64th Emmy Awards-seremoni for hennes prestasjon som Sarah Palin i filmen ”Game Change”, regissert av Jay Roach. Det er ingen overdrivelse å si at hun har en lang karriere på den røde løper.

Julianne er ikke bare en fremragende skuespiller, men også en vellykket barnebokforfatter. Ved siden av sin imponerende filmkarriere har hun akkurat gitt ut den tredje boken i serien om Freckleface Strawberry, som handler om hvordan en liten rødhåret pike blir ertet av andre barn på grunn av sitt utseende og om hvordan hun overvinner mobbingen.

“I am honoured to convey the idea of self-confidence with the motto 'Because You’re Worth it'"

Alle ambassadører

#message

Flere detaljer