Lukk
cover-category-pic

NY

HYDRA GENIUS

ALOE WATER - LIQUID CARE

Oppdag en krem som ikke føles fet eller oljete! Lett men langvarig, Hydra Genius er en nyskapende måte å tilføre fuktighet på, on-the-go!

HVA ER LIQUID CARE?
TRENGER INN I HUDEN


Liquid Care er en lett, ikke-oljete alternativ til andre kremer. En gel-aktig tekstur som absorberes lett og raskt av huden. Liquid Care hjelper huden med å trekke til seg, fordele og beholde den riktige mengden fuktighet for å holde seg fyldig og elastisk - noe som gjør at de typiske tegnene på eksponering og aldring, som rynker og fine linjer, blir mindre fremtredende.

HVA ER LIQUID CARE?
TRENGER INN I HUDEN

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGENDE OG OPPSTRAMMENDE FOR HUDEN


Aloe Vera kan både drikkes (deler av aloe vera planten i vann) eller påføres direkte på huden (den transparente geleen fra planten i brannsår-salve og hudpleieprodukter). Historisk kjent for sine beroligende effekter mot brannsår, kløe og infeksjon, har nå fått et rykte på seg å stramme porene og øke hudens elastisitet og fasthet, for en mer sunn og ungdommelig hud.

KRAFTEN FRA ALOE VERA
BEROLIGENDE OG OPPSTRAMMENDE FOR HUDEN

HYALURONSYRE
GI HUDEN DIN ET FORYNGENDE BOOST / FORYNGENDE FOR HUDEN


Hyaluronsyre (glykosaminoglykan) er en naturlig komponent i sunn, ungdommelig hud. Den holder huden stram, føles glatt, ser strålende ut og stabiliserer hudnivået, spesielt ved å trekke til seg og beholde fuktighet. Den gir også et antioksidantforsvar mot sterke miljøskadelige elementer som temperatur og forurensning. Når vi begynner å eldes, reduseres nivået av hyaluronsyre, så vi trenger litt ekstra boost – derfor brukes dette ofte i anti-aging produkter egnet for alle hudtyper (fra fet til sensitiv).

HYALURONSYRE
GI HUDEN DIN ET FORYNGENDE BOOST / FORYNGENDE FOR HUDEN

#message

Flere detaljer