Hyaluronsyre - Et fuktighetsboost som passer for alle

Hyaluronsyre brukes ofte av dermatologer eller kosmetologer til injeksjoner for å fylle ut rynker. Dette "mirakelmolekylet" er også et fantastisk fuktighetsmiddel i kremer og serumer og virker godt på både yngre og eldre hud.

HYALURONSYRE - FUKTIGHET HOLDER HUDEN VAKKER 

Vi kan ikke si det ofte nok; fukt er helt avgjørende for en vakker hud! 

Vann er utrolig viktig for det ytterste hudlaget, epidermis, og for å bevare en smidig, glatt og strålende hud. Når du tilfører fuktighet hjelper du hudcellene med å regenere og gjenopprette den hydrolipide balansen - en beskyttende barriere som tar vare på huden.

Når hudens beskyttende barriere begynner å bli svekket, mister den enda mer vann og begynner å bli dehydrert. Huden føles stram, klør, er mer ru og ser grå og gusten ut.

Det som vi ofte tror er små rynker er faktisk dehydreringslinjer som kan bli synlige uansett alder. Selv i yngre hud kan manglende vann påvirke den særlig sensitive huden rundt øynene og få huden til å ‘rynke’ seg. Så hvis du gjerne vil bremse rynkenes inntog blir du nødt til å gjøre noe med fukten i huden allerede fra 20-årsalderen.

HYALURONSYRE  - SUPERINGREDIENSEN MOT RYNKER

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i hudens ytterste lag - epidermis. Den spiller en viktig rolle i å bevare hudens smidighet og elastisitet og ikke minst til å holde på fuktighet. Den er en av kroppens egne fuktkilder som hjelper til å bevare mykhet, fylde og et sunt fuktnivå. 

Hyaluronsyren er den viktigste årsaken til at ung hud er naturlig fyldig og glatt. Etterhvert som tiden går reduserers nivået av hyaluronsyre i huden gradvis. Det begynner faktisk å avta allerede i 20-årene. 

Det skyldes først og fremst frie radikaler (sollys og forurensning) som vi utsettes for daglig.

Kosmetikkindustrien er helt klart på rett spor gjennom å introduserer hyaluronsyre i produktformlene fordi den, på grunn av sin unike struktur, er i stand til å binde vannmolekylene og dermed bidrar til å holde huden fuktig.

Hyaluronsyren virker litt som en svamp som suger opp 1000 ganger sin egen vekt i vann!  Og siden den verken er fet eller tetter til porene er den et meget godt alternativ til ung problemhud som trenger fukt uten å forårsake kviser.

Hyaluronsyre er derfor et fantastisk fuktighetsmiddel til ansiktet og perfekt til dehydrert eller matt hud som trenger ekstra fukt blant annet om vinteren.

BRUK HYALURONSYRE DAGLIG OG SE FORSKJELLEN

For å oppnå best effekt er det en god idé å inkludere hyaluronsyre i hudpleierutinen daglig, eller ihvertfall flere dager i uken.   Da vil du snart oppleve at huden får nytt liv og glød fordi den fuktes i dybden. 

L’Oréal Paris’ Revitalift hudpleieserie inneholder stjerneingrediensen hyaluronsyre som i tillegg til å sikre deg pleie og fukt også fungerer som en aktiv anti-age-ingrediens. 

Hyaluronsyre finnes i mange produkter – både dagkremer, nattkremer, serum og øyekremer

 

SERUM MED HYALURONSYRE – FOR ET EKSTRA FUKTBOOST

Et serum er et hudpleieprodukt som bidrar til å redusere fine linjer og samtidig gi huden intensiv fukt. 

Med Revitalift Filler Serum kommer du til å oppleve at huden blir fastere og at den generelle hudteksturen forbedres. 

For å oppnå best mulig resultat med produktene kan du følge en enkel hudpleierutine steg for steg som sikrer huden din optimal pleie. Følg fire enkle steg og merk forskjellen på din egen hud. 

1.  Rens huden
Huden utsettes daglig for både skitt, forurensning og produkter. Derfor er det viktig å begynne morgen- og kveldsrutinen med å rense huden forsiktig i dybden med for eksempel micellar water. Det fjerner urenheter og etterlater huden ren og forberedt til hudpleieprodukter.

2.  Gi huden et fuktboost med serum som inneholder hyaluronsyre
Når huden er renset trenger den masse fukt. For å styrke hudens vitalitet kan du bruke et serum med hyaluronsyre som fukter i dybden og reduserer aldringstegn. Du kan gjerne bruke serumet daglig, som en del av morgen- eller kveldsrutinen din.  

3.  Ekstra pleie med øyekrem
Huden rundt øynene er ekstra sensitiv og bør pleies skånsomt og forsiktig. Med alderen vil også øyepartiet være utsatt for nye linjer og slappere hud som har behov for ekstra fukt og pleie. Der kan du med fordel bruke en øyekrem som Revitalift Filler øyekrem som er utviklet spesifikt for det sensitive området rundt øynene.

4.  Avslutt med ansiktskrem
Selv om du har brukt et serum som inneholder den fuktighetsgivende ingrediensen hyaluronsyre er det viktig at du avrunder hudpleierutinen med en fuktighetsgivende dag- eller nattkrem.  Med Revitalift Filler dagkrem og Revitalift Filler nattkrem er du sikret masse fukt og pleiende ingredienser med anti-age effekt.