Lukk
cover-category-pic

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

 

DIFFERENT SHADES OF GREY #COLORISTAGREY

Ønsker du grå striper eller en kul sølvnyanse? Da har du kommet til rett sted! Colorista fra L'Oréal Paris har grå hårfarge til både brunetter og blondiner. Noen farger er permanente, mens andre vaskes ut gradvis, når du vasker håret. Hvilken velger du?
 
 Colorista Paint #silvergrey er en permanent hårfarge i en flott, kjølig sølvgrå nyanse. Den grå fargen er lys og passer til all som har lyst blondt hår. Colorista Paint #smokeygrey er en permanent hårfarge i en flott mørkegrp nyanse som minner om stål. Fargen gir deg som har lyseblondt hår en kald grå nyanse. Colorista Hair Makeup #silvergreyhair er en midlertidig hårfarge til deg med brunt hår som ønsker å variere looken din. Lag midlertidige striper eller ombré. Fargen vaskes ut med sjampo. Colorista Hair Makeup #greyhair er perfekt for deg med blondt hår som ønsker å ha midlertidig gråstriper eller en grå ombré look. Fargen vaskes ut med sjampo.

DIFFERENT SHADES OF GREY #COLORISTAGREY

MONOKROM FARGEINSPIRASJON

SE VÅRE MOODBOARDS PÅ PINTEREST

Sjekk ut våre superflotte monokrome moodboards – fargene på disse er noen av de mest trendy akkurat nå! La deg inspirere og få tips til hvordan du kan style deg selv med en monokrom look. Det gir virkelig et superflott resultat. Fullend looken med hjelp av Colorista Hair Makeup!

Klikk på de ulike fargene for å se moodboardsene!

#GREYINSPO 📀
#COPPERINSPO 🍁
#LILACINSPO 🦄
#GREENINSPO 💚

MONOKROM FARGEINSPIRASJON

#INSTANTCHANGE

MAKEUP & SPRAY

MAKEUP

Bland og match fargene og prøv nye looker og nyanser så ofte du vil – fargen avtar etter bare en enkelt vask. Colorista Makeup er perfekt hvis du fort og enkelt vil farge midlertidige striper eller større partier.

SPRAY

Vil du bytte hårfarge på et øyeblikk, skal du prøve Colorista Spray. Fargen skal bare tørke i 1 minutt, så er du good to go! Colorista Spray er det enkleste valget når du vil farge store partier eller hele håret.

#INSTANTCHANGE

#FORAWHILE

WASHOUT

Har du funnet en favorittfarge som du gjerne vil beholde i lengre tid? Da er Colorista Washout akkurat noe for deg! Det er enkelt å farge hele håret, lage lyse striper eller for eksempel en ombré med våre Washouts. Fargen kan holde i opptil 15 hårvasker – det er bare å applisere mer når du føler for det.

#FORAWHILE

#ITSAKEEPER

PAINT & EFFECTS

PAINT

Har du bestemt deg for å gå all in på en look med permanent resultat, må du sjekke ut Colorista Paint. Det finnes 9 farger, og du velger selv om du vil farge hele håret, eller om du vil skape smarte effekter som for eksempel balayage eller ombré.

EFFECTS

Blek hele håret eller skaff deg en stilig balayage eller ombré – med de tilhørende appliseringsverktøyene er det veldig enkelt å lage din favorittlook. Våre Effects er også et perfekt utgangspunkt hvis du vil ha Colorista-ferger til å fremstå mer intensive!"

#ITSAKEEPER
COLORISTA HAIR MAKEUP
#DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP

Nå er det tid for makeup i sterke farger - i håret! Den behagelige formelen gir håret farge på et blunk, slik at du kan skape din egen personlige stil på null komma niks. Du kan velge mellom 16 farger, og de passer til både lyst og mørkt hår. Fargen falmer etter bare én sjamponering - slik at du kan fornye din look så ofte du vil!

1 DAGS SPRAY
#DOITYOURWAY

1 DAGS SPRAY

Som makeup for håret. Gi deg selv en makeover som varer hele dagen eller en kveld på byen. Fra myke pasteller til flashy farger. Colorista 1-dags spray kommer i fem nyanser. Prøv én farge eller lek med flere for en personlig stil. Fargen skylles ut i vask.

WASHOUT: 1-2 UKERS HÅRFARGE
#DOITYOURWAY

WASHOUT: 1-2 UKERS HÅRFARGE

Si farvel til kjedelig hår! Prøv et nytt liv en uke eller to. Washout kommer i 9 nyanser fra pastell til livlige Vivid-farger. Lek deg, og lag ulike stiler for en personlig unik look. Alt er mulig.

PAINT: PERMANENT HÅRFARGE
#DOITYOURWAY

PAINT: PERMANENT HÅRFARGE

Våger du å gå all-in? Da er den permanente hårfargen Paint er et sikkert kort. Klassisk permanent hårfarge i trendy og kule nyanser. Enkelt å påføre hjemme og de gir deg et unikt resultat.

EFFECT: BLEACH, BALAYAGE, OMBRÉ
#DOITYOURWAY

EFFECT: BLEACH, BALAYAGE, OMBRÉ

Vis frem håret Med Effects kan du bleke, lage balayage eller ombré looks. Er du brunette kan du prøve en Effect for å lysne håret først, før du bruker Pastel Washout! De er lette å påføre. Det som er vanskelig er å bestemme seg for hvilken du liker best.

BLI EN COLORISTA-PROFF

Les, se og lær alt om de ulike Colorista-produktene, sjekk ut våre fargekart og oppdag en rekke verdifulle tips og triks du har bruk for å vite for å bli en ekte Colorista-proff – klikk her!

LES MER
BLI EN COLORISTA-PROFF

#message

Flere detaljer